Бях на война

Бях на война
Здравейте. Много често ми се случва да сънувам сънища, свързани с войната. Във всеки сън командвам определен брой хора.

Например в един от сънищата ми бях командир на армия, чакаща на един бряг на някакво море. От морето се виждаха много кораби.

От корабите слязоха войници, започна битка. Видях се как убивам няколко от тях. Беше доста странно.

В друг сън, бях войник. С още няколко бяхме се укрепили в една къща на сред гората и ни обграждаха противници. Аз стрелях, но ми беше адски трудно да натискам спусъка,както и да е.

Избихме ги. В къщата се появиха цивилни, които явно сме защитавали и ги изведохме през гората. Тръгнахме да ги заведен на сигурно място и така ми свърши съня.

Искам да знам, какво значи всичко това. Защо сънувам все по - често такива сънища и с времето стават все по - реални от към битката. Бихте ли ми помогнали да разгадая тези сънища ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
jonita
jonita
20.06.2010 23:19
Наскоро също сънувах война, но бях от тези, които биваха избивани. Беше ужасно и те разбирам макар, че ти си от другата страна.
0
0
Donatelo
Donatelo
18.06.2010 13:13
Нямаше как да ги преброя, бяха и са прекалено много във всеки сън. А за дата, нямам представа. Един път е Средновековие, друг път е периодът от втората световна.
0
0
reninkaaa
reninkaaa
18.06.2010 13:04
Можеше ли да преброиш хората в съня си ? Записвай си числата, които сънуваш (било то по какъвто и да е начин, брой на хора, дата или час). може да имат някакъв смисъл в живота ти занапред.
0
0