Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях феникс в съня си

Видях феникс в съня си

Видях феникс в съня си
Сънувах, че съм на почивка. Бях в хотелска стая и гледах как вали навън. Имаше някакви големи ровове, от които работници източваха водата( да не се наводни). Загледах се към морето, където много хора плуваха, въпреки дъжда.

Тогава се появи една голяма красива птица с дълги криле и опашка(мисля, че бе феникс). Стоеше пред слънцето. Беше много красива, но когато взех апарата за да я снимам, тя изчезна в далечината.

Беше много красиво, но какво ли означава, моля някой, ако може да ми каже.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Sile
Sile
17.06.2011 14:01
Феникс.
Ако сънуваш, е знак за предстояща трансформация, еволюция и връзка с духовния ти учител.

Ето това намерих и се извинявам за правописните грешки в по - горния пост.
0
0
Sile
Sile
17.06.2011 11:26
Аз също сънувах феникс, но може би се сънувах като този образ, защото се оприличавам на него и много харесвам птицата. Също в съня ми бяха проектирани образи, повлияни от реалността. Например имаше ги героите филмчето Beast Wars. Та така, беше се разразила война, но в съня ми изглеждаше реалистична и много по - велика отколкото във филмчето, все пак е сън. Винаги е по - храсиво в сънищата.
Война. И аз се появих под образа на феникс воин, в помощ на добрите. Намирах се на върха на някакъв кораб издигнат ниско над земята. От там се борих с ннякакви чудовища. После помня как(аз бях страничен наблюдател) започнах да бълвам 2 лъча като огън, бяха толкова мощни, стрелях нещо огромно, като хидра, стрелях я в гърлото и мощният лъч с лекота и разряза гърлото. После се получи нещо като експлозия, заради усилието, което положих и енергията която отделих. Всички противни бяха пъртви, но цената за това беше, че и фениксът си отиваше. Започна да се дели на атоми, които отлитаха към космоса и на негово място се появи момиченце (беше като рисунка) в зелена рокля с червени коси, което беше разперило ръце нагоре и също се делеше на атоми от краката на горе. (това беше душата на феникса явно) Но по лицете и се четеше изумителна радост, беше (бях щастлива). А аз съжалих, че любимият ми герой умря толкова бързо и няма да е част от следващи битки срещу злото. Но нещо ми подсказа, че всъщност саможертвата на фениксът ще се помни и понеже той е безсмъртно същество ще се върне пак рано или късно и аз ще мога пак да се въплътя в него.
0
0
Ivan
Ivan
13.09.2009 12:44
Това е хубав знак, не знам какво точно означава, но определено ще ти се случи нещо хубаво. Това е много рядък сън.
0
0