Виждам аури

Виждам аури
Здравейте. Аз много, ама наистина много искам да знам, дали има хора като мен. Та при мен всичко (буквално), всичко което сънувам се сбъдва. Няма нещо, което да не се е случило.

Плюс това, виждам аури (честно казано много съм се запалила по WICCA и аури) и не си въобразявам. Виждам хора по улицата, които никога преди не съм срещала и ги разпознавам.

Усещам, че не принадлежа, където съм в момента и знам, че съм различна. Доказвала съм на всички тези неща и винаги когато правя някакво заклинание с приятелки за зъбавление, защото няма какво да правим се сбъдва.

Миналата година по време на едно такова "заклинание" си пожелах да се запозная с настоящото си гадже, в 8 клас на 25.02. И наистина, даже бях забравила за това. На тази дата се запознах с приятеля си.

Моля ви кажете, че не съм луда и че не съм сама, защото вече много се плаша от самата себе си. Като сънувам нещо, се сбъдва на следващия ден.

Даже и да е нещо много лошо, пак се сбъдва, а ако на някой му се случва същото и знае как да предотврати лошите неща, да ми каже моля.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Изпрати
хРисенцеТу
хРисенцеТу
09.05.2010 10:50
Не, ти в никакъв случай не си луда. Така като гледам имаш някаква необичайна дарба. За това мога ли да те попитам за нещо, което сънувах и сега ме е много страх. Вчера сънувах, че играя хоро. В този съновник това означава - проблеми със здравето. Днес сънувах, че с една приятелка ядем сладолед, което в този съновник означава, че пак ще имам проблеми със здравето. Аз не искам да имам проблеми със здравето, защото скоро е балът на брат ми, а аз толкова го чаках. Моля те, ако можеш да ми помогнеш, кажи ми как.
0
0
мелиса
мелиса
08.05.2010 23:40
Спокойно, не си луда и аз съм така. Сънищата винаги ми се сбъдват, но на мен ми харесва, защото знам какво да очаквам на следващия ден. Само да уточня, че не сънувам всеки ден, но поне 4 пъти в седмицата и винаги всичко се сбъдва.
0
0
galia
galia
08.05.2010 23:24
Не скъпа, не си луда, разбира се. И на мен често ми се сбъдват сънищата, но не винаги както при теб. Това изобщо не трябва да те притеснява. Дори напротинв, радвай се. Кой не би искал да му се случват подобни неща. Може би, това е някаква дарба.
0
0