Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бях в звездно училище

Бях в звездно училище

Бях в звездно училище
Сънувах, че съм в нещо като училище (така го наричат, но е нещо като хотел) и там живееха звездите. Аз не бях известна, но някак си бях попаднала там. Изведнъж се озовах в някакъв коридор, където имаше пейка и там седеше Джъстин Бийбър.

Аз всъщност съм му доста голяма фенка, но в съня бях малко безразлична към него. Той започна да ми говори нещо (не помня какво точно), но ми каза да го целуна по бузата, но аз не се съгласих.

След това обаче се съгласих и понечих да го целуна, когато той се обърна към мен и целувката стана по устните. По-късно бяхме на игрището на "училището", само че то беше заградено с мрежа, която беше висока колкото самото училище.

С Джъстин гледахме мача, който се провеждаше като едно момче го разпозна (то също не беше известно) и ние с Джъстин започнахме да бягаме.

Внезапно се озовах от другата страна на звездното училище и там през прозорците се подаваха Андреа, Цвети Янева, Траяна и още много други поп фолк певици и певци.

Никога не съм споделяла сънищата си в сайта, но след като сънувах това реших да потърся вашите съвети в сайта. Ще се надявам да ми го разтълкувате
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Милен
Милен
12.07.2012 17:14
Ева,слушат бе как... Джъстин Байбър или какъвто да е там... :). Чесно не знам как тинейджърите днес слушат и се радват на някакво посредствено момченце??? Огледайте се малко в България по улиците се разхождат къде-къде по-големи пичове...
Аз като бях тинейджър (на 10-12) се кефех на Бекстрийт Бойс, Тейк Дет, Ийст 17 и т.н. :), сега като се сетя ми става смешно(то на 14 като се сетех ми беше смешно). Но дори и сега да чуя някоя тяхна песен си казвам "абе не е зле", сега разбирам всичко от текстовете им и не са никак лоши. Това момченце няма нищо, освен пари! Събудете се младежда, стига са ви промивали имозъчетата с лъскави руси момченца с лъскави ланци + чалга(после чак ги и сънувате). Бъдете диви и се променяйте през ден, аз бях всякъкъв и скейтър и пънкар и рейвър и рапър и какво ли и още не. Беше си супер срещаш се с различни хора научаваш много неща. В този живот трябва да се опита от всичко особено докато си тинейджър(без наркотици еееей!).
0
0
mihi01
mihi01
12.07.2012 14:08
Напълно съм съгласна с предишните коментатори... >.>
0
0
alex_7727
alex_7727
28.06.2012 11:18
Сънуваш това, за което мислиш и това,което желаеш.
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
24.06.2012 12:09
сънуваш глупостите, които харесваш, толкова си влюбена в чалгата и тоя гей, че ги сънуваш, това ИЗОБЩО НЕ Е СТРАННО, ЗА ТЕБ- ДА , АМА ЗА НАС-НЕ!
0
0
Ева
Ева
23.06.2012 15:51
Това е било голям кошмар! Джъстин Лийгър и чалга примадони!Бррррр.....Наистина ужасно или по-скоро трагично,а може би дори комично!!!Ти на колко години си? На 8 и половина нали.У ваше село освен чалга нещо друго слушате ли?
0
0
Винсент Атанасов
Винсент Атанасов
23.06.2012 15:22
Честно казано това е просто една щуротия родена от съзнанието ти... Аз къде по-изчанчени неща съм сънувал. Онзи ден например сънувах, че съм в един самолет като втори пилот и пред нас изниква едно огромно метално гюле с прозорче от което ни махаше Октавиан Август (Наистина го сънувах!) Поредна щуротия която напоследък е поразвълнувала съзнанието ти... Сигурно това се дължи на факта, че си си фен на тези хора! Нищо по-особено!
0
0