Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че има много голяма вероятност да не мога да имам деца

Сънувах, че има много голяма вероятност да не мога да имам деца

Сънувах, че има много голяма вероятност да не мога да имам деца
Днес сънувах много гаден сън. Нямаше ми нищо, но не знам защо ми направиха изследвания и резултатите показаха, че вероятността да не мога да имам деца е почти 80 процента.

Никога не съм сънувала такова нещо и много се уплаших. Не съм мислила за тези неща, за да предположа, че заради мислите ми сънувам това нещо. Просто ей така, от нищото се появи този сън и ме стресна адски много.

Ако някой може да ми каже какво може да означава сънят ми, ще му бъда много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Нели
Нели
02.04.2010 20:10
Така е. Май трябва - правилно е, че откакто го сънувах, само за това мисля.
0
0
цецко
цецко
02.04.2010 16:25
Моят съвет към вас е да отидите при гинеколог и да си направите реални изследания, за да сте спокойна. Може и да е вярно, че сънищата се сбъдват на обратно, но този стрес от съня няма да ви даде покой, постояно ще мислите дали това може да е реалност или не.
0
0
Гери
Гери
01.04.2010 23:30
И аз така съм чувала, дано и с нашите сънища да е същото.
Благодаря и успех.
1
0
Нели
Нели
01.04.2010 16:49
Сънувала си като мен - и аз сънувах същото , че лекарката ми казва , че със сигурност никога няма да имам деца. И аз се уплаших много , ама чух че сънищата се сбъдват на обратно - нищо чудно с тебе двете да имаме много деца - мисли положително. :)
0
0
poli.7
poli.7
21.09.2015 07:26
преди месец и половина се скарах с нашите и сестра ми а,с другата не си говорим от години и така до днес когато се явиха всички в съня ми тази













Преди месец и половина се скарах с нашите и сестра ми,а с другата не си говорим от години, не сме се чували и до днес,но тази сутрин се явиха в съня ми,тази сутрин сънувам че съм при нашите на село и се оказва че аз не мога да имам деца,между временно се скарваме със сестра ми и аз разбирам че тя е бременна а е крила от мен изпаднах в панически рев и така и се събудих със сълзи на очи,много се разтройх,а реалноста е че сестра ми има две деца а аз всъшност от пет години не мога да забременея, поради други причини.
0
0