Сънувах, че има много голяма вероятност да не мога да имам деца

Сънувах, че има много голяма вероятност да не мога да имам деца
Снимка: sanovnik.bg
Днес сънувах много гаден сън. Нямаше ми нищо, но не знам защо ми направиха изследвания и резултатите показаха, че вероятността да не мога да имам деца е почти 80 процента.

Никога не съм сънувала такова нещо и много се уплаших. Не съм мислила за тези неща, за да предположа, че заради мислите ми сънувам това нещо. Просто ей така, от нищото се появи този сън и ме стресна адски много.

Ако някой може да ми каже какво може да означава сънят ми, ще му бъда много благодарна.

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Нели
Нели
02.04.2010 20:10
Така е. Май трябва - правилно е, че откакто го сънувах, само за това мисля.
0
0
цецко
цецко
02.04.2010 16:25
Моят съвет към вас е да отидите при гинеколог и да си направите реални изследания, за да сте спокойна. Може и да е вярно, че сънищата се сбъдват на обратно, но този стрес от съня няма да ви даде покой, постояно ще мислите дали това може да е реалност или не.
0
0
Гери
Гери
01.04.2010 23:30
И аз така съм чувала, дано и с нашите сънища да е същото.
Благодаря и успех.
1
0
Нели
Нели
01.04.2010 16:49
Сънувала си като мен - и аз сънувах същото , че лекарката ми казва , че със сигурност никога няма да имам деца. И аз се уплаших много , ама чух че сънищата се сбъдват на обратно - нищо чудно с тебе двете да имаме много деца - мисли положително. :)
0
0
poli.7
poli.7
21.09.2015 07:26
преди месец и половина се скарах с нашите и сестра ми а,с другата не си говорим от години и така до днес когато се явиха всички в съня ми тази

Преди месец и половина се скарах с нашите и сестра ми,а с другата не си говорим от години, не сме се чували и до днес,но тази сутрин се явиха в съня ми,тази сутрин сънувам че съм при нашите на село и се оказва че аз не мога да имам деца,между временно се скарваме със сестра ми и аз разбирам че тя е бременна а е крила от мен изпаднах в панически рев и така и се събудих със сълзи на очи,много се разтройх,а реалноста е че сестра ми има две деца а аз всъшност от пет години не мога да забременея, поради други причини.
0
0