Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Видях откъсната глава от снимка

Видях откъсната глава от снимка

Видях откъсната глава от снимка
Здравейте! Аз съм момче на 17.
Веднъж преди 3-4 си отидох на къщата която е в началото на града.

Те принципно са две къщи, една голяма и една малка. В малката живее моя дядо а в голямата никой защото всички от семейството ми са се преместили но както и да е.

Та както написах веднъж отидох да посетя моя дядо и по някое си време отидох до голямата къща и на прага на вратата за антрето, само като я отворих, точно пред нея на ламината беше откъсната главата на някоя си баба( която яз не си спомням) със забратка, от черно-бяла снимка. Буквално беше откъсната само главата и сякъш някой нарочно я е сложил там. Попитах дядо ми, и той сякъш се стресна но не прояви желание да разучи.

Това се повтори няколко преди няколко месеца, мисля че беше лятото 2016г. Но тогава разчиствахме къщата за ремонт и т. н. тогава отворих едно шкафче и докато изваждах нещата от него, на дъното видях пак откъсната снимка, но този път беше на мъж и се е оказал старо гаджа от гимназията по време на майка ми.

Във къщата не живее никой но и съм чувал разни звуци във нея и стъжене на тавана но това може и да е от някоя мишка но надали мишките са правели това с снимките хаха та споделих това тук за да потърся отговор от някой, защото се чудя от много време но не съм се допитвал до никой. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Mia
Mia
07.03.2017 22:16
Всъщност в много от случаите на обитавани къщи се смята че духовете могат да правят някои физически неща. Като изключим полъхът на вятъра, има и чупене и местене на вещи.
Иначе казано може да е напълно реално..
А и не забравяйте че полтъргайстите дори нападат хора..
2
0
Пламена M.
Пламена M.
17.01.2017 17:19
Чакай, аз само не разбрах, първият път откъснатата глава е била на снимка или не, защото както си го написал, излиза, че е била истинска откъсната глава. По принцип може да става въпрос за нещо паранормално, но дори тези сили нямат физично измерение - т.е. - не могат да късат снимки.
0
0