Видях откъсната глава от снимка

Видях откъсната глава от снимка
Здравейте! Аз съм момче на 17.
Веднъж преди 3-4 си отидох на къщата която е в началото на града.

Те принципно са две къщи, една голяма и една малка. В малката живее моя дядо а в голямата никой защото всички от семейството ми са се преместили но както и да е.

Та както написах веднъж отидох да посетя моя дядо и по някое си време отидох до голямата къща и на прага на вратата за антрето, само като я отворих, точно пред нея на ламината беше откъсната главата на някоя си баба( която яз не си спомням) със забратка, от черно-бяла снимка. Буквално беше откъсната само главата и сякъш някой нарочно я е сложил там. Попитах дядо ми, и той сякъш се стресна но не прояви желание да разучи.

Това се повтори няколко преди няколко месеца, мисля че беше лятото 2016г. Но тогава разчиствахме къщата за ремонт и т. н. тогава отворих едно шкафче и докато изваждах нещата от него, на дъното видях пак откъсната снимка, но този път беше на мъж и се е оказал старо гаджа от гимназията по време на майка ми.

Във къщата не живее никой но и съм чувал разни звуци във нея и стъжене на тавана но това може и да е от някоя мишка но надали мишките са правели това с снимките хаха та споделих това тук за да потърся отговор от някой, защото се чудя от много време но не съм се допитвал до никой. Благодаря предварително.[научи повече...]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

margo.mk
margo.mk
07.03.2017 22:16
Всъщност в много от случаите на обитавани къщи се смята че духовете могат да правят някои физически неща. Като изключим полъхът на вятъра, има и чупене и местене на вещи.
Иначе казано може да е напълно реално..
А и не забравяйте че полтъргайстите дори нападат хора..
2
0
Пламена
Пламена
17.01.2017 17:19
Чакай, аз само не разбрах, първият път откъснатата глава е била на снимка или не, защото както си го написал, излиза, че е била истинска откъсната глава. По принцип може да става въпрос за нещо паранормално, но дори тези сили нямат физично измерение - т.е. - не могат да късат снимки.
0
0