Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънищата ми се превръщат в реалност

Сънищата ми се превръщат в реалност

БоянаБоянаНовак
Сънищата ми се превръщат в реалност
Още от малка 3-4 годишна имам сънища, които биха се нарекли необичайни. Преди не им бях обърнала внимание, но напоследък имам по-ярки сънища. Сънища, в които знам, че съм участник, но не мога да ги контролирам.

Само този месец имах около 5-6, да ги наречем deja vu-та, в които съзнанието ми разбира, че съм изживявала този момент в определен сън. Сънищата най-често са се случвали в период от 6 месеца преди случката.

Обикновенно, когато се превръщат в 'реалност', не трае за определен миг, понякога е за цял ден. Цял ден, който е протичал в мой сън.

Какво може да се нарече това? Значи ли нещо? Много съм объркана и в периода с зачестяването в момента е. . . още по-объркващ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
18.03.2018 14:39
И при мен е абсолютно същото! Понякога е само едно действие, едно изречение дори, а понякога както ти казваш е целия ден.Понякога се случва на следващия ден, понякога след два дена и отново както ти казваш след 6 месеца. Не знам какво значи това освен, че интуицията ми е много силна, което доста пъти го доказах, но понякога се плаша доста
9
16
Анонимен
Анонимен
13.03.2018 22:48
Да, и аз съм така. Най-често виждам лица на хора, които предстои да срещна някъде. Едно от последните към момента лица може да е твоето, ако си била достатъчно важна за мен, за да ме уведомят предварително. Кой знае? Може да те познавам задочно. Помахай ми, ако ме видиш в сънищата си! :)
7
0
Анонимен
Анонимен
10.03.2018 05:24
Преди случката.... жената говори,че е станало преди.Т.е. се е случило вече. А ако някой може да гледа в бъдещето,ами нека види числата от тотото....
17
1
Пламена M.
Пламена M.
06.03.2018 16:33
Смисъл - сънуваш нещо и то става реалност след 6 месеца, така ли. Това не се случва само при теб, така че, спокойно. Всеки от нас е надарен с интуиция, но при някои е много по-развита. Не се притеснявай, може даже да използваш силата си, за да виждаш в бъдещето.
5
25