sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Влакът, който присъства във всеки мой сън!преди 2 годиниВлакът, който присъства във всеки мой сън!Влакът, който присъства във всеки мой сън!04.03.2020Благодаря Ви, с вашият коментар осъзнавам, че висшето ми Аз, наистина се опитва да ме насочи в правилния път. За "негово" щастие се вслушвам и въпреки, че съм на 23, все още търся истинската Аз, коя съм, и каква ми е целта в този живот. И сега поемам по един непознат, но вълнуващ път, който ме кара да се чувствам добре. Даже, снощи отново сънувах влак, който хванах с майка ми и домашното ни куче, пътувайки за конкретна дестинация, но се озовахме в друга, и хайде обратно. Както казах, шантаво, хаха. Още веднъж Ви благодаря, бяхте ми много полезна. И всичко добро Ви желая.
  • /АнонименАнонименпубликува на стената на: Анонименпреди 2 годиниМожеш ли да ми пратиш този сън с влака,който сънуваш постоянно на мейла ми-mengele3@abv.bg ? Ще се опитам да го разтълкувам!
  • /АнонименАнонимендобави СПОДЕЛЕНА ИСТОРИЯ: Влакът, който присъства във всеки мой сън!преди 2 годиниВлакът, който присъства във всеки мой сън!Влакът, който присъства във всеки мой сън!