Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Ако не се освободя от него, ще се побъркам или ще...

Ако не се освободя от него, ще се побъркам или ще...

КикаКикаНовак
Ако не се освободя от него, ще се побъркам или ще...
Ще разкажа нещо, което преобърна живота ми! ! ! Една вечер нещо невидимо ме удари. Беше за секунди. . ударът го усетих върху главата ми все едно нещо влезе е мен и слезе до сърцето ми. Чувството е нещо като мн силни вибрации все едно вътре в мен имаше заметресение.

Веднага след това усетих как всичките ми чувства, мечти, желания, емоции излязоха от мен. Почуствах се все едно съм празна. От тогава съм в пълна депресия и апатия към всичко. Няма за какво и не искам, но нещо все едно ме натиска да съм така. Болки силни болки в сърцето постоянно. Изчезна ми апетита не мога да ям. Кошмари всяка вечер.

Цялата се изринах и станах на петна. Чувствам голяма тежест в тялото ми и едвам ставам от леглото. Трудно ми е до тоалетната да стигна. Нямам никакви сили. Постоянно спя. Понякога спирам да виждам, понякога спирам да говоря. Нещо вътре в мен ме измъчва, тормози ме. Усещам някаква сила над мен която се опитва да ме унищожи.

Лоши мисли ми се натрапват, които не са мои! ! ! Понякога нещо става с акъла ми и как да го обясня все едно нещо ме връзва акъла да не мога да мисля абе като луда общо взето. Само, че не съм. С всичкия съм си все още. . Приятелките ми мислят, че съм почнала да се дрогирам, а родителите ми че нещо психически не съм в ред. Не мога да ходя на църква понеже след това ми става ужасно зле. Нещо ми каза че ако ходя на църква ще умра. Усещам нещо в тялото ми как се разхожда и постоянно имам конвулсии.

Кутретата на ръцете и краката ми се мърдат сами все едно някой го дърпа толкова видимо и чувството не е приятно.

Знам как звучи всичко това! Повечето от Вас ще ме помислят за луда. . вече свикнах нормално е, който не го е усетил това нещо няма как да ме разбере. В много тежко положение съм! Търся някой който разбира от тези неща.

При доста хора известни и не толкова съм ходила, но никой не успя да ми помогне. Едни казват че е магия други проклятие а трети демон. Каквото и да е, ако не се освободя от него то или ще ме побърка или ме умра.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Моника Янакиева
Потребител#238150 Защо не пробваш да ходиш до бабата в Скрибул която бае на скалите може и да ти помогне тя е помогнала на много хора
3
2
Кика
Кика
06.10.2019 08:14
Ходих..не ми помогна :)
1
4
Svetlozar Hristov
Svetlozar Hristov
03.10.2019 15:35
Пратих ти съобщение ако можеш го погледни.
3
3
Кика
Кика
02.10.2019 06:52
Здравей Виктор.Благодаря за съвета.Аз съм позитивна,но не мога да го обясня това нещо то е много силно.Усещам нещо в мен което не ми позволява да усетя чувствата като радост и желания.Това е в добрия случай,когато просто съществувам без желания и радост.Обаче има моменти когато нещо става и то в буквалния смисъл ме измъчва от вътре.Тази болка от вътре е много по силна от физическата болка.Изведнъж започва много да ми тежът ръцете,краката и цялото тяло и трябва да си легна защото не мога да седя права изпитвам мъчение.После нещо започва с акъла ми някак си да ме обърква усещам го как все едно ми се връзва мозъка за да не мога да мисля и ставам вече неадекватна.Легнала на легло без да мога нищо да правя нито да гледам филм защото не разбирам дори какво говорят на филма и някакви мъчения ме почват вътрешна болка и мисли които не са мои да ми се натрапват,че трябва да умра.Морската сол много ми помага наистина..като ме почнат тези кризи си слагам върху сърцето и главата където ми е най-зле и усещам леко успокоение.Незнам как става какво точно прави солта,но има ефект.Ходила съм в църква да ми четат киприянова молитеа.Прочетоха ми я и още докато бях в църквата нещо ми стана доста неприятно..мислех,че ще припадна но издържах и след молитвата се прибрах.Обаче след полвин час изведнъж спрях да виждам всичко пред погледа ми беше на перни петна и не можех да фокусирвам какво има пред мен.Усещах все едно не съм в тялото си и се щипя бутам да усетя нещо,но не усещах нищо.Пак си мидлех,че ще припадна.След 1час ми мина и пак продължих да ходя на църква и всеки път се чувствах все по зле.Накрая спрях да ходя не издържам просто.Купих си от църквата едно мазило което трябвало да си мажа челото с него на кръст,обаче намажа ли се и ме почват веднага кризите и спрях да се мажа.Изпитвам страх от църквите и затова не съм отишла на екзорсизъм.Аз едвам успявам да не се самоубия и да издържа на напрежението..така че едва ли ще успея аз да го изгоня ако е демон.Нямам тези сили то е ужасно силно.А по принцип не съм някоя лигла където да не мога да се справям с проблеми и болки.Обаче това е не човешко и не мисля,че който и да е на мое място ще има силите сам да го махне.А проклятие ако е то как се маха?Едва ли само с позитивни мисли..
2
3
Барни
Барни
04.10.2019 16:51
Прощавай в такъв случай,не мисля,че мога да съм ти полезен.

Ще се опитам по-разбираемо да обясня както от ДУХОВНА така и от ТЕЛЕСНА гледна точка.

Много ми харесва едно гръцко изказване от Хувенал: Здрав дух в здраво тяло.

Според мен,те са пряко свързани.

Ако човек се грижи за тялото си и под това имам предвид да спортува,да не яде боклуци и химии ДО КОЛКОТО ТОВА е възможно,този начин на живот ще му промени света.

Дори по 20мин на ден,всеки ден или по 3-4 пъти на седмица,ГАРАНЦИЯ давам,че САМИЯТ ЧОВЕК,ЩЕ усети промяна.

Сега влизаме в ДУХОВНИЯ АСПЕКТ - НЕ говоря за религия,а чист дух,душа,енергия,мисли....мисли го за каквото искаш.

Да приемем,че вече имаш здравото тяло.Но чувстваш ли се щастлив/а?

Ако човек таи страх от бъдещето,сянката,заболявания,духове,демони ....много вероятно е някой щастлив ден ако продължиш в тая насока да ИЗПЕРКАШ.

И аз съм имал периоди в които не съм желал да живея повече,но за ЩАСТИЕ не се стигна до гушкане на букета.Желанието ми Борба с Живота,Любов към живота или както и да го наричаш ме спаси.

С годините осъзнах,че МИСЛИТЕ,НАГЛАСАТА....дори БЕЗСТРАШИЕТО играят голяма роля в това да СЪЗДАВАТ СВЕТА около НАС.

Не съм беден,хората ме харесват,телом се чувствам перфектно ПОЧТИ,но не на 100%,единствено ЩАСТИЕТО ми убягва понякога,но никой не е перфектен.

Демони,лоши очи,проклятия не са ми посягали защото просто няма как да дойдат до мен,не защото СЪМ НЕПОБЕДИМ,а просто ОТБЛЪСКВАМ такива събития било то енергийно,съзнателно или КОЯТО и дума да използваш.

Магия,Рационалност,Опит наречи го както искаш.

Надявам се да съм бил полезен.Друго нямам какво да добавя.Ако желаеш или който и да е четейки това разговор с мен.Просто да прати съобщение тук.
3
4
Барни
Барни
02.10.2019 04:41
Здравей!
Лоши,негативни,отрицателни мисли може да има всеки един човек в своя живот.
Породени от приятели,среда на живот или работа или дори нас самите.

Мога да ти помогна със следният съвет,но от теб зависи дали ще имаш силата да се изкатериш по стълбата на щастието и свободата.

Опитай се да се изчистиш духовно,било то с душ,като за начало или Всеки Ден,Въпреки денят,ти да се стараеш да си позитивен.

Древната Мъдрост на Стоицизма лично според мен е много полезна,не само,че те прави,по-силен,като човек,но и по-щастлив.

Реално погледнато ДЕМОН може да влезе в теб ако само ТИ му позволиш.
На същия принцип и може да излезе.Екзорсизъм е вариант ама....ако сама го изгониш повече никога няма си роб на самата себе си-него.

Ако е проклятие или лоши очи....просто бъди ПОЗИТИВНА и си повтаряй всеки ден възможно с най-много вяра,че само хубави неща ти се случват и всичко лошо го отблъскваш.
5
4
Paris
Paris
29.09.2019 16:00
Ако историята ти е вярна, това си е обсебване от демон. Свържи се свещеник, но ти препоръчвам Отец Гелеменов. Номера му го има в интернет, надявам се, да ти помогне.
0
6
Кика
Кика
29.09.2019 20:08
Запознах се с едно момиче,което и то има като моя проблем и е ходило при Отец Гелеменов няколко пъти и ми каза,а и беше видимо че не я беше оправил.И коментари съм чела за човека,че не ставал.
0
3