Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дайте ми тълкуване на този странен сън, свързан с околността

Дайте ми тълкуване на този странен сън, свързан с околността

Дайте ми тълкуване на този странен сън, свързан с околността
Здравейте. Имах доста интересен/странен сън, който желая да разтълкувам.
Събуждам се отивам на училище (беше към 8:10), странно, но не беше започнал първия час - закъснявах, а нормално започваме от 7:30. Беше много тъмно. И в даскало леко. Имахме БЕЛ за първи час, оставих си раницата, после бях при вътрешните стълби (от 1ви до 3ти етаж) на училището, като се намирах на втория, там е и стаята по БЕЛ. Казах на съучениците ми, че ще закъснея малко. Качих се на 3тия етаж, не помня какво правих, но беше много тъмно и никой не беше там.

После бях при тоалетната, миех си очите и видях как по коридора минава г-жата ни по БЕЛ. След това бяхме в час (с най-добрия ми приятел на първите чинове), г-жата изпитваше. Изведнъж отидохме на последния чин в ъгъла *Да уточня, че часът беше 9:30, нещо от този сорт*, една съученичка мина, даде ми телефона си и ми каза да гледам, докато не е тук.

Клипчето беше смущаващо, стари къщи, дървета, мрак. . превъртявах клипа. После с една много близка приятелка бяхме на една пейка *вчера, като излезнахме седяхме на нея* на 15-20 метра пред блока или по-точно входа на един роднина. Блокът уж се падаше училището, в което тя учи (намира се пред моето).

Попита ме дали харесвам желирани пръчки (едни червени с бял пълнеж в тях), извади една, пробвах се да й я взема с уста, накрая успях и се разсмяхме. Разплаках се (не знам защо) и тя ме прегърна. През това време от блока излезна едно момче от другия клас, само че имаше щръкнала брада. Няколко секунди след него излезна най-добрия ми приятел, като дойде при нас да говорим.

В следващия миг се озовах в мазе, пак много тъмно, като виждах видение на покойна ми пра-баба (Почина този месец преди 4 години, днеска сме 05. 04. 2018). После видях близката ми приятелка по пижама (горнище до колената) и влизаше в блока *както казах уж училището й*. После бях в една стая *най-задната, тоест виждах зад блока* от апартамента, в който живеех. Зад блока ни имаше един друг блок, от който се провикна едно момче *пак от един друг клас*, с който редовно се псуваме. И се събудих.

Как трябва да го разбирам този сън ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
11.07.2018 04:59
Сега се сетих за това, което съм писал. Абсолютно всичко ме вълнува, не мога да си го обясня.
0
0
Анонимен
Анонимен
03.07.2018 15:10
Смени дилъра
0
0
Пламена M.
Пламена M.
16.04.2018 17:42
Вижте, всеки иска тълкувание е, но истината е, че при дълги сънища трябва да отсеете важното. Кое ви е направило най-силно впечатление, кое се е загнездило в ума ви? Само така ще може да се разтълкува важното и посланието на Вселената.
0
0