Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Да си различен днес...

Да си различен днес...

Да си различен днес...
Започваш поредна година в гимназията. Мразиш този ден. Защото знаеш, че отново ще се случат същите неща, които са се случвали и преди. Опитваш да не мислиш за това. Казваш си : "Може пък нещата да не са толкова зле". Влизаш в стаята. Докато е учителката е там, всичко е наред. Всички се държат нормално с теб, говорят ти, смеят се. Но стане ли време часът да свърши, нещатазапочват да стават ужасни.

Започват да ти се подиграват. Било то за външния вид, или пък за начина ти на говорене. . Все за нещо ще
стане дума. Ти не издържаш и излизаш от класната стая. Отиваш в най-близката тоалетна и се свиваш на кълбо в ъгъла. Замисляш се дали изобщо животът си заслужава. Защо го правят? Защо се държат по този ужасен начин? Дали е завист? Или някой е отнел добрината у тях много, много отдавна.

Вече са празни от към емоция и любов. Плачеш и не можеш да спреш да мислиш за това. Минава малко време - успокояваш се и ставаш, за да се измиеш. Очите ти са леко подути. Излизаш от тоалетната сякаш нищо не е станало. Отново влизаш в класната стая. "Я, вижте кой дойде! Още ли искаш? "

След тези думи знаеш какво ще последва. Излизаш набързо от класната стая и побягваш право през изхода на гимназията. Без да се замисляш. Минават часове. От училището вече са се обадили на родителите ти, за да питат дали си при тях. Когато самите ти родители разбират, че си избягал, се обаждат и в полицията. Всички те търсят. Сега вече се интересуват от теб.

Защо не се интересуваха досега? Защо не те попитаха поне веднъж какво има? Всички започват да се интересуват чак когато стане прекалено късно. Никога не бива да криете емоциите и чувствата си. И близките ви би трябвало да се интересуват повече от вас. Особено в тези дни. . . Когато някой бива съден само заради начина, по който изглежда. Нужно е да се вземат някакви мерки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Sunny
Sunny
18.10.2017 14:42
Здравей, много ме трогна историята ти защото и аз съм преживяла същото в училищните си години, ще се радвам да комуникираме! пиши ми! daisy_sun@
14
1
Пламена M.
Пламена M.
20.09.2017 17:21
Реално доста деца стават жертва на подобен тормоз. За жалост явлението се наблюдава от години и като че ли промяна няма. Все пак вярвам, че идват по-добри дни и хората ще се осъзнават по-рано. Днес чак, когато пораснат, осъзнават колко гадни са били в детските си години. А някои...си остават същите задници...
62
1
Александър ◢◤
Напълно съм съгласен с теб. Тормоз, насилие и тем подобни неща се случват ЕЖЕДНЕВНО. Просто или няма кой да обърне внимание, или просто хората си мълчат за случващото се. А не бива да е така. И двете неща трябва да се променят. Дано се случи..
22
0