Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах странен сън с дракон

Сънувах странен сън с дракон

Сънувах странен сън с дракон
Здравейте,

Сънувах, че съм с група непознати хора на място, което също е непознато. Бяхме в някакъв планински курорт и беше лято. Изведнъж всички започнаха да крещят и да бягат. Аз не разбрах за какво, но бягах заедно с тях. Скрихме се в някаква изоставена, много голяма къща. Къщата беше много стара и разбита. Скрихме се в една стая и тогава видях, че от входа се подава дракон. Беше червен, сравнително голям, но успя да влезе в къщата. Беше много тих, но го усетих как влезе в съседната до нас стая. Хората изпаднаха в истерия, крещяха и искаха да се махнат от там. Някои тръгнаха да излизат. Не знаех какво се случва, но не бях уплашена. Чух как драконът започна да обикаля в къщата и влезе в друга стая.

Тогава нещо стана с мен - почувствах се много силна и уверена и отидох право при него. Когато влязох в стаята при него изведнъж дракона се превърна в жена. И ме гледаше стреснато. Аз започнах да й задавам въпроси "Как успяваш да се превръщаш в дракон? Кажи ми, искам да знам! " Тя не ми отговаряше и аз станах по - настоятелна. Тогава тя ме погледна и ми каза - " Странно, но брат ти ми зададе същия въпрос. . . "

Тогава се събудих. Аз наистина имам брат, но той не присъстваше в съня. Всичко беше много странно!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
24.01.2017 17:23
Ужас! Драконът е изял брат ти! Или го е пленил, или - не знам. Супер интересен сън!
0
3
maria
maria
22.01.2017 20:54
Сънят ти показва ,че си много смела и обичаш да рискуваш. Червеното съня обаче означава че,нещо ще научиш накоя тайна дали на брат си, дали на някой друг човек или може би нещо за теб.. ако искаш сподели съня си с брат си да видим какво ще стане..може и той да е сънувал този дракон-жена.
3
0