Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Случка с приятели в гората

Случка с приятели в гората

Случка с приятели в гората
Не искам да ви плаша нито не ви лъжа. Един ден през месец юли се разхождаме аз и мой две приятелки в гората близо до нашето село през обед и докато се разхождаме по едно време едно от приятелките ми се стресна, каза че е чула шум зад дървото, което подминахме. Ние отидохме да видим какво става зад дървото, но нямаше никой освен в далечината се виждаше една жена, с черна рокля и тъмна коса.

Тя се разхождаше насам натам ние малко се стреснахме, защото когато и казахме - Загубихте ли се? - тя избяга. Стреснати до смърт се обърнахме, една от приятелката ми я няма. Попитах я дали я виждала, но тя ми каза не. Продължихме да я търсим, но за жалост като продължихме малко по напред видяхме кръв и гривната на приятелката ни. Започнахме да плачем и да се вайкаме какво ще правим сега, какво ще кажем на родителите й.

И след две минути се обърнахме от същия шум и видяхме отново онази жена, но по роклята й имаше кръв, а на ръката нож. Ужасени от факта, че жената съсигурност е убила приятелката ни щехме да искрещим, но жената се обърна към нас и започна да върви към нас. Ние започнахме да бягаме и изобщо не ни интересуваше зад нас ли е, гонили ни не спирахме да бягаме. Накрая стигнахме в село и се успокоихме. След това казахме на родителите й, който веднага започнаха търсене на дъщеря й, но така й не я откриха. В момента аз плача от случката с приятелката ми и се одвинявам от станалото. Това стана преди три месеца. Чувставм се ужасно и се надявам да ме разберете! ! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
12.03.2018 11:13
Пълни измишльотини
0
0
Dinko
Dinko
12.03.2017 12:03
здравей искам да ти кажа че ти вярвам и че съм срештал други подобни истории в балгария и ис цлия свят явлението има много имена бялата вдовица девицата в бяло дамата в черно и тем подобни но всички говорят за човек убит в разцвета си които не е готов да си отиде щото е насабрал много гняв и масти на всеки които може да докопа наи сходната история която знам от парво лице се е случила по патя за село николаево варненска област там редовно се появявала една жена облечена като булка карашта каруца когато се изравниш с колата си за да я испревариш виждаш че косата и е спустната пред очите и започва да се бласка в колата ти с цел да те изхварли от патя на това трасе което било около 500 метра имало адски случаи на катастрофи с жертви запознах се с човек които ми показа резки оставени от каруцата върху колата си виж сажалявам много за приятелката си и бих искал да ти помогна но трябва да ми кажеш името на селото си за да могада доида с групичката си и да огледаме правили сме го и преди имаме опит няма стращно феис бука мидинко жеков от обзор на латеница или ако можеш остави коментар ако нямаш бук с координатите роден сам в сабота и незнам какво си чувала за саботниците но ниевиждаме неща които дргите не могат
0
0
Mia
Mia
07.03.2017 22:35
Леле.. Не искам да обидя някой, но не съм чула нищо по новините или интернет за изчезнало в гората момиче.
Но не казвам че лъжеш. Мила, не знам какво да ти кажа, но мисля че не трябва да ходиш отново там. Горските духове в славянските истории са много..
2
0
Hristiana
Hristiana
08.01.2017 18:25
Лол историята е свръх естествена! Много реалистична! Може би тази наистина убила приятелката ти! Щом не я намирате!Може и да е някой демон! Иска ми се да повярвам в тази жестока история,но ми е леко трудно да приема! Надявам се ако приятелката ти евентуално е жива да се върне при вас и семейството й!
0
2
maria
maria
28.12.2016 06:25
Държа да отбележа,че се интересувам от такива истории ,но твоята ми звучи страшно нереална.
Извинявай обаче човек не бива да си прави шега с другия свят,но ако историята ти е верна,може следващата да си и ти не само приятелката ти. Но според мен историята ти,не е истинска сигурна съм че си детенце на 12-13 годинки което иска да прижвее нещо интересно.
Духовния свят е много опасен не си правеше шеги с него, но ако казваш истината си се забъркала в голям проблем духовете обикалят най-много в горите и изоставените места.
8
1
Алпи:)
Алпи:)
30.12.2016 17:08
Абсолютно съгласен съм с теб!
6
1