Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Май колегата ми е влюбен в мен, а си има приятелка

Май колегата ми е влюбен в мен, а си има приятелка

Май колегата ми е влюбен в мен, а си има приятелка
Здравейте! От около месец харесвам 1 колега, но до колкото знам имал приятелка. . и така когато мина покрай него ме гледа право в очите и не си отмества погледа чак мен ме хваща срам и спрях да го гледам. Няколко пъти забелязах като минава от там където седя се обръща назад и ме поглежда. И от скоро започна да се закача с мен като малките деца бута ме по ръката прави се че ще ме души, но ме хваща съвсем леко, дърпа ме за ръката и ме приближава до себе си.

Един път аз ходех зад него той се обърна рязко хвана ме за ръцете и започна да ме бута назад дори си помислих, че ще ме целуне и погледнах встрани от него не знам може би се уплаших и той се махна. Споделих с 1 колежка и я помолих да наблюдава, защото видяно отстрани най-лесно може да се каже. И един ден като вървяхме заедно тя го е видяла как ме гледа и даже беше изумена.

Много ви моля дайте ми някакъв съвет аз дори мислех да напусна заради него, защото нали има и приятелка и доколкото знам я обича, но тя него не. Но и не съм сигурна колко я обича.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
05.11.2016 17:33
Глупости, ще я зареже скоро - то е очевадно. Изчакай и не се поддавай, поне за момента, и не напускай в никакъв случай.
0
0