Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че гледам морето от високо

Сънувах, че гледам морето от високо

Сънувах, че гледам морето от високо
Напоследък сънувам едно и също в различни вариации. Най-общо: сънувам, че семейството ми си купува жилище, което е на високо. И сънувам как гледам от високо в моят нов дом. Най-яркият ми сън от поредицата е може би и най-красноречив:

Сънувам, че аз и мъжа ми си купуваме жилище в някакъв много, ама много висок блок. Жилището не е много подредено, но е светло и уютно. Когато поглеждам през прозореца установявам, че блокът е разположен съвсем на брега на морето и аз виждам цялата синева от горе.

Погледнах от ляво и видях бурно море - тъмно, черно, с големи вълни, които се удряха една в друга - и много ми докривя... После обаче погледнах на дясно и видях изумрудено море - светло, слънчево, гладко като езеро. И тези две части на морето се срещаха по средата в нещо като голяма вдлъбнатина, където бурните вълни потъваха, а неподвижната вода от другата страна се стичаше кротко навътре.

И през цялото време аз гледах от високо, като че ли бях на някаква рампа над тези две морета и си казвах "Ето, дори и най-голямата морска стихия да връхлети аз съм тук, отгоре, и нищо няма да ми се случи".

След този сън сънувах още няколко пъти, че гледам от високо от някакво мое ново жилище...

Какво означава този сън?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ivan
ivan
30.08.2009 22:01
Ще научиш за нечия смърт, след като са ти извадили зъб...
0
0
gali
gali
26.08.2009 20:42
Сънувах, че ми извадиха зъб, но ме боля много малко.
0
0