Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах някакви много високи блокове и момиченце

Сънувах някакви много високи блокове и момиченце

Сънувах някакви много високи блокове и момиченце
Преди няколко нощи сънувах, че явно аз живея на някакъв висок блок и съм на терасата, гледам отсреща съседният блок( и той и другите около моя са все така високи. И от едната тераса от по - високите етажи, горе - долу където бях и аз, едно момиченце по - пълничко се качи на прозореца на терасата и с крака и ръце се захвана някакси(беше в легнало положение).

Още 1 - 2 деца започнаха да я удрят с някакви работи и тя почти се пусна и малко и остана да падне. Аз не бях сама на моята тераса и едвам гледахме, направо беше много страшно.

В съня знаех, че това момиченце го прави за да се докаже пред приятелите си,не знам в какво да се докаже, но си беше страшничко. Има ли смисъл сънят ми ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Веда
Веда
11.09.2009 03:48
Всичко е символично. Възможно е момиченцето да сте вие или някакъв аспект от вашата личност. Също така е възможно и хората до вас, на балкона да са ваши собствени черти, качества, лица. Високите блокове са символ на висотата на днешната ви възраст, опит и разбиране как изглежда дадена постъпка или намерение. Може да има и съвсем друго тълкуване, зависи от индивидуалността ви, миналото ви, характера ви и обстоятелствата около вас. Ако мога да ви задам някои въпроси, бих могла да намеря най - вярното, но общо взето е интересно и свежарско, понеже се усеща, че въпреки вашия ужас, не се е стигнало до трагедия.
0
0