Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Той се оказа мутра! Страх ме е за приятелката ми

Той се оказа мутра! Страх ме е за приятелката ми

Той се оказа мутра! Страх ме е за приятелката ми
Да разкажа на кратко. . . Приятелката ми работи в едно местно клубче и един човек на възраст д/г 40г. И поиска номера а тя следователно от притеснение е дала моят. . и вапросният човек ми позвъня и пита за нея и аз му отвърнах няма как да стане аз съм приятеля й не я занимавай и той започна къде си аз ши дойда да се разберем. . . но аз не му казах къде съм и той каза аз ще разбера от нея. . . в последствие установих че въпросният човек е мутра какво да правяя да се срещна с него а тя да се покрие или как не знам дайте ми вариант в който тя няма да пострадаа извинявам се за грешките и пунктоацията и тн. . но се притеснявам за приятелката ми знам ли може да отиде на работното и място да и направи нещо когато си тръгва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
08.09.2016 18:18
О, боже, такива, дето заплашват по този безумен начин, не са никакви мутри. И за какво ще ви посегне или нарани - защото не му е дала номера си. Намерете за няколко дни кой да я взима и изпраща на работа, нека на мястото и колегите да са предупредени и няма да има проблем.
1
0
maria
maria
31.08.2016 20:21
Първо да попитам аз, каква приятелка ти е тя,щом ти е дала номера?
Тя изобщо не мисли за теб, ей така ти е дала номера можела да даде някакъв друг номер дето не съществува или просто е закрит. Тя направо те е вкарала в беля щом ти е дала номера. Според мене я остави да се оправя самичка ако толкова я преследва обади се на полицията, и ги накарай да ти проверят разговора с неговия номер,така ще разберат проблема а ти не се меси между шамарите. Защото както казваш ти, може и наистина да е мутра а от такива няма отърване,имах една приятелка беше се забъркала с нещо като мутра тя на 19 той на 40г! Така че покажи всичко на полицията,разговора какво сте си говорили,кажи и на момичето да разкаже какво прави онзи. А колкото до разговора това е доказателство,че този човек е проблемен, и ще вземат мерки ако имате късмет.
12
2