Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Никой няма да повярва когато го прочете

Никой няма да повярва когато го прочете

Никой няма да повярва когато го прочете
Здравейте ! Аз съм момиче на 17 г. от Стара Загора. И така всичко се случи когато се бяхме прибрали с една приятелка от моя клас за уикенда на село (аз на моето и тя на нейното село разбира се, но те бяха на 10 километра некъде едно от друго).

И ето че дойде време да разкажа тази история.
И така ще започна от момента, в който реших да звънна на една моя приятелка да си поговорим докато се прибирам в къщи в 01:30 през нощта , че ме беше страх.

И така говорихме си дълго 15 - 20 мин. някъде и аз и казах, че вече съм си в къщи и може да ми затваря, ако иска и да звънне на гаджето си защото му беше обещала.

И така тя затвори, аз се прибрах и легнах и съм заспала. По едно време както си спя ме събужда мелодията на песента на Smiley - Dead man walking. Още сънена си дадох сметка, че това може да са само двама души, гаджето ми и момичето, с което говорих (между другото тя ми е най- добрата приятелка).

И понеже си помислих, че тя вече спи, вдигнах телефона с думите:"О миличък, кво става".

Последва мълчание и след около 6-7 секунди чух гласа на приятелката си: "В понеделник никакво даскало, директно на кафето, стана нещо, което трябва да ти кажа лично " и преди да успея да се освестя и да кажа нещо тя затвори.

Аз останах втрещена от ужас защото тя звучеше така все едно е видяла призрак(по късно щях да разбера, че може би съм права).

И така в неделя се прибрах в СтЗ и в понеделник я чаках на едно кафене близо до нашия блок. Тя дойде, прегърнахме се, поздравихме се е започнахме да си говорим и улисани в приказки съвсем забравихме истинската причина за срещата.

По едно време аз казах "Абе я кажи сега защо ме изплаши ти така онзи ден". След тези думи тя направо пребледня. Аз и хванах ръката и и казах "Спокойно, дишай ". Тя ме погледна в очите и каза "Вярваш ли ми". Отговорих "ДА казвай кво е станало, че ще откача".

И така тя започна " Ами нали говорих с тебе и ти казах, че ще говоря с моя и ще лягам, и нали ми беше много жега, излязох да се поразходя.

Качих се на покрива на нашата кола и му звъня и нали говорим и изведнъж както седя, чувам някакви викове, все едно деца или жени викат и изведнъж заглъхнаха.

И така както седя гледам на 7-8 метра от колата нещо бяло и овално стои над тревата във въздуха на 3 см от тревата и бавно се придвижва към мен.

Първо помислих, че е кучето на съседа, ама ако беше то щеше да е залае или поне да се чува как се движи в тревата, ама не, наоколо беше тихо, човек нищо не се чуваше.

После забелязах, че спря да се движи и тръгна назад, а до плета на около метър от него се беше появило нещо подобно, само че така на височина беше около 1,70 и пак така продълговато и елипсовидно.

После пак се загледах в онова малкото и то пак беше тръгнало към мен. Започнах да се плаша и понеже още говорех с Въчо му казах, че ще се преместя да не се чуди, ако ми се изгуби обхвата.

И слизам от колата и сядям на едно дърво до оградата и само поглеждам напред към отсрещната къща и направо не вярвам. Гледам някаква жена с бяла рокля и дълга бяла коса да стои и да ме гледа.

Мале, пребледнях, човек, гледам я така 2 минути и стои там не мърда, само роклята и си вее долната част от вятъра (нищо, че точно тази вечер не полъхваше дори лек ветрец, уточни тя).

И нали ставам и почвам да се придвижвам към вратата, ама с гръб, че ме е страх да не ми направи нещо. Отварям пътната врата, влизам, заключвам и продължавам да я гледам още около минута и изведнъж сякаш се изпари буквално, човек, изпари се.

Аз се втурвам за секунда, стигнах в мойта стая, метнах си обувките, заключих всички прозорци и вратата и се завих през глава. Тогава ти звъннах, дори не знам как съм набрала номера ти."

Аз стоя и я гледам като гръмната. "Ти се гавриш с мен, казвай сериозно какво е станало, не си съчинявай". Тя ме изгледа и каза "Заклевам ти се, ей тук на умра, ако те лъжа ".

Казах си тя ми се е заклевала само още веднъж през времето, което я познавам, така че едва ли ме лъже." Човек това е невероятно искам да ти кажа напълно ти вярвам и съм готова да те защитя пред всеки".

Ето, чухте историята ми, сами преценете дали да и вярвате или не, но за мен тя е истина и нищо друго!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 30
56
412
39
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
мими
мими
27.07.2012 18:23
Самодивите не са ли на групи? На мен една приятелка ми е разказвала за тях как ги видяла заедно с една друга нейна приятелка и не знам... най - вероятно да е било това
0
0
gecata_1996
gecata_1996
15.03.2015 23:25
да груби са ако е било самодива те са груби но ако наистина е било щеше да я отвлече и убие чети в wikipedia какви са
0
0
Боги
Боги
30.06.2012 19:58
амии няма да е лошо да кажеш на тфота фр .. другия път да не прекалява с канабиса ;д определено не й влияе добре
1
1
затапка
затапка
29.04.2016 12:10
Кой зннае кво си й дал...
1
0
Симеончо
Симеончо
28.06.2012 16:46
Не мисля,че е самодива,защото съм преглеждал много неща за духове,митични същества и накрая всичко опира до енергия-душа,дух,както и до БОГ.Незнам има ли ги тези неща или не,но със сигурност енергията я има,а щом я има от тук си давам извод,че това нещо има по-голям шанс да бъде енергия-разум или,както някои биха го нарекли дух,енергия,демон,ангел,душа и така нататък.Това са моите предположения съдейки по това,което съм чел и чувал.
1
0
Виктор
Виктор
28.06.2012 16:38
Бре на моменти ме побиват тръпки,но сигурно любопитството ми ме кара да желая да ми се случи нещо подобно,разбира се не лошо ами даже приятно.Да речем да си поговоря с него,нея.
А що се отнася до тука или ти е пра родител,роднина или нещо от този сорт или просто на неподходящото място и време.Или е съдба кой знае.Но въпреки всичко аз вярвам и невярвам.
Докато не видя и усетя не вярвам,но винаги имам 1 наум.Даже 2 ;)
0
0
Sasho
Sasho
28.06.2012 15:33
Ммм мисля ,че историята е уникална.Винаги ще има хора които невярвът това си е ТЕХЕН проблем.Аз вярвам имал съм подобни истории и съм слушал много
0
0
DeYo
DeYo
27.06.2012 22:25
Хахаха
Деца без работа.Много филми по Стивън Кинг сте гледали.
Един от стадиите на безсъние води до халюцинации - все пак нощта е за отдих и почивка и е нормално,когато изцеждате от тялото си всичката енергия, то да си прави шеги с вас , за да постигне своята цел - да си почине...
Ех, дечица,дечица...
0
0
D.M.
D.M.
26.06.2012 16:01
Ами ние също се съмняваме че е самодива но има и друго неината баба се обеси преди две години някъде и тя се съмняваше да не би да вижда неиния "дух" понеже ми сподели че жената която е видяля мн. и приличала на баба и .
0
0
Анонимната
Анонимната
26.06.2012 13:37
Ако е наистина самодива(както пише отдолу),значи твоята приятелка е един вид "нарочена". Но обикновено белият цвят е добър символ, а ако види жена в черно тогава става опасно. Но щом този "дух"се е приближила до нея, то значи, че твоята приятелка не е случаен човек.
0
0