Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Крещях, плачех, но тя не ме чуваше

Крещях, плачех, но тя не ме чуваше

Крещях, плачех, но тя не ме чуваше
Здравейте!
Не знам дали повече ме е срам или страх да напиша това, така че ако не разбирате нещо ще се опитам да го дообясня.
Преди малко повече от година и половина загубих баща ми. Бил си е на село, когато просто се е случило заради тромб на крака.
Преди може би около месец и нещо сънувах как си бях вкъщи и всичко беше 1:1 с реалността. На вратата се звънна и изтичах да отворя. Пред мен имаше маскиран мъж, нямах и идея кой е, но много се изплаших. Обърнах се и намерих подпряна брадва до вратата. Тогава отсякох единия крак на въпросния мъж, а след това и другия. Той естествено почина. Седнах до мама и започнах да викам "Мамо, убих тате! ", но тя не ме чуваше. Крещях, плачех, но тя не ме чуваше, все едно не ме виждаше. После сънувах как се качихме на влак, аз продължавах да викам, но тя все още не ме чуваше.

Другите странни сънища, които сънувах наскоро също ме изплашиха до някаква степен. Сънувах едно непознато за мен момче, но всичко беше все едно съм го изживяла, помня и най-малките подробности. Около 2 седмици по-късно бях на кафе и го видях и веднага го разпознах, дори беше със същите дрехи. Убедена съм че преди това не съм го виждала. Малко след това сънувах друг непознат - рус, с татуировки и лента на главата. Ден-два след това започнах да слушам един рапър, за който не бях чувала преди това и осъзнах че момчето от втория сън е бил той.

Мислите ли че това са просто съвпадения и можете ли някак да тълкувате първия сън?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Weirdgirl
Weirdgirl
17.05.2016 00:16
Здравей , аз съм на 16 години и съм в същата ситуация като теб . От няколко години вече сънувам сънища , който мисля за реалност , но след време когато това се случи наистина точно както в съня осъзнавам , че предния път е било сън а сега реалност . Не знам на какво се дължи това , но понякога се побърквам . Не знам кое е истина и кое съм сънувала ...
4
0
Елизабет
Елизабет
20.05.2016 18:56
Аз съм на 15 .. наскоро пак се случиха няколко такива и преди няколко часа като бях с приятели се зачудих дали съм сънувала нещо, за което сме говорили или е станало наистина .. случвало ми се е да питам майка ми дали съм правила нещо или съм сънувала и в повечето случаи е сън, които скоро след като сънувам става истина, не знам на какво се дължи това ..
1
0
Барни
Барни
19.05.2016 14:36
Понеже ми е свободен ден и ако ще се раздавам,та поне да е на макс.
Луцид дреаминг се нарича.Има 1 приложение в андроид стор изтегли си го.Сега няма да те информирам за приложението как се ползва,но си има журнали и реалити чек.
Осъзнатият сън е луцид дреам,а следващият етап е Астрално излизане.Което не съм постигал и лично не гарантирам на 100%,че има такова,но такива са слуховете.Но осъзнато съм имал.
Всичко хубаво уирдгърл.
0
1
Алекс
Алекс
14.05.2016 21:42
Първия ти сън е отражение на това, което се е случило с баща ти или нещо подобно. Тъй като наскоро си го загубила, мозъка ти не може да се отърси от случилото се и затова сънуваш такива неща. И с мен се е случвало. С времето ще спрат тези сънища, гарантирам ти. Но си мисля, че това, което казваш в съня си, че си убила баща си и предполагам, че си се чувствала виновна...дали не изпитваш някаква вина и в реалността? Например че не си успяла да се сбогуваш с него, да му кажеш каквото би искала да му кажеш, ако имаше възможност? Ако отговорът ти е да, значи и това има връзка със съня ти. Знам какво е да изпитваш вина, но повярвай ми, няма смисъл от това. Нито ще върнеш човека, нито ще промениш миналото. Просто трябва да се примириш със станалото, така е било писано, а баща ти..сигурна съм, че знае, че го обичаш и вероятно е на по-добро място. Знам, че това не ти помага особено, защото мъката от загубата на близък е непоносима, но не си сама! :) Надявам се скоро да успееш да се отърсиш от тези сънища!
4
0
Барни
Барни
19.05.2016 14:33
Харесва ми коментара.
0
0
Слънцето
Слънцето
14.05.2016 00:55
Не смятам,че който и да било може да ти казва как да постъпиш
или от какво имаш нужда.А моето мнение е че по всяка вероятност си забраняваш или незнаеш как да се освободиш от преживяния стрес и мъка и мозъкът ти се опитва да го направи вместо теб по единственият начин който знае.А именно по начина по които убработва всичката информация с която се зблъсква сънуваики.При силен стрес подобни пророчески съништа
не са необичаини.
0
0
Макси
Макси
12.05.2016 22:14
По принцип винаги сънуваме хора който сме виждали но сме ги забравили никога непознати а за баща ти сигорно имаш угризения дай си шанс и си прости отиди на гроба по стой малко и така това си го внушила просто се успокои
1
15