Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах рицар на кон

Сънувах рицар на кон

Сънувах рицар на кон
Ще се опитам да споделя сънят ми от тази вечер. От около година сънувам биваше гадже ( преди 12 години се разделихме). Сънувах че сме на някакво място приличаше на гора, наблюдаваха ни някакви хора и аз трябваше да събера информация ( може би защото четох такава книга вечерта преди лягане).

Сънувах, че ни преследваха и за кратко се спасихме, всичко беше много спокойно, после дойдоха много хора, оградиха ни казаха, че ще ни убият ако не им го предадем и тогава, аз застанах между тези хора и него и казах да взимат мен ( защитих го). Не мина много време и той се появи на кафяв кон взе ме и в крайна сметка се спасихме и двамата. . . и после се събудих и сега от къде да знам как да го разтълкувам това. И защо го сънувам, това са 12 години. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
miglena
miglena
13.01.2016 10:43
Ако сънувате, че сте се сдобрили с бившето ви гадже, това означава, че най-накрая сте разбрали що за човек е и вече можете да продължите напред. Ако насън видиш бившето си гадже, това значи, че проблеми назряват в настоящата ти връзка. Ако се целувате или прегръщате това може да означава, че се чувствате неудовлетворени в отношенията с партньора си и сте готови за промяна
2
0
Пламена M.
Пламена M.
12.01.2016 16:17
Наистина ли говориш за 12 години? Нямаш ли предвид месеци? Сънищата за бившия говорят, че все още мислиш за него и че нещо в настоящата ти връзка куца. Ако ли пък нямаш връзка, още по-лошо за теб - трябва веднага да си намериш приятел.
2
0
Потребител#163714
имам връзка от 8 години и да 12 години не дванайсет месеца мхм и аз не разбирам
0
2