Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Интересен, страховит и объркващ сън

Интересен, страховит и объркващ сън

Интересен, страховит и объркващ сън
Здравейте. Искам да споделя с вас какъв сън имах, и ако някой може да ми го разтълкува по-подробно, ще бъде страхотно ! ! :blush: :blush: :blush: Помня го само като 3 отделни части, за това ще номерирам всяка една от тях в реда, в който си ги спомням.

1. Аз и майка ми бяхме в хола вкъщи и от някъде се появи едно същество, което приличаше на някаква смесица между оса, мравка и някакво влечуго със стойка на богомолка и изтичаше странна полупрозрачна течност. Седеше точно срещу нас и аз изпаднах в ужас. Майка ми ми каза да не се страхувам, и че е дошъл за да ни научи. спомена нещо и за подобна човешка мутация. Не обърнах особено голямо внимание на думите ѝ и изтичах към моята стая. Тръгнах все едно да скачам през прозореца, но изведнъж всичко угасна.

2. Огромна, висока, едноцветна кула с дебели и тънки носещи колони и стълбища. Имаше разпръснати хора (не много на брой) по "етажите", а аз бях по средата на последния на върха на кулата и се бях свила до стълбите. Беше открито пространство навсякъде. Буря, гръмотевици и светкавици около мен. Изведнъж започна да става прекалено страшно и опасно. Започнах да тичам по стълбите нагоре-надолу. Някаква вълна от светлина заредена с ток, подобно на мълнии ме преследваше и ме удряше и се опитвах да избягам от нея. качих се отново горе и прегърнах колоната по средата.

Цялата започна да свети и се нажежи с огромно количество електричество и започна да ме обгръща. (Знаете как не може човек да помръдне, когато го удари ток. Е и аз така бях. ) Казах си, че съм по-силна от това. Отскубнах се, хванах за ръката някакъв човек. (Не знам кой беше) Видях на края на голямата плоча на последния етаж нещо като портал или черна дупка. Казах му "дръж се нямаме друг начин скачаме вътре". след като скочихме всичко изчезна. Черно. Все едно целия свят угасна.

3. Всичко беше чисто ново. Усещах се преродена, изчистена и 10 пъти по-силна от обичайното си човешко състояние, но продължавах да изпитвам лек страх и паника. Аз и мисля, че беше някаква жена бяхме в нормална стая, но ние бяхме много големи на ръст. Имаше като затиснати за стените деца, които от страх не искаха да помръднат. Попитах я какво става и защо усещам присъствие на някаква непозната енергия зад мен, но не мога да я видя. Тя каза, че това го има зад всеки човек. успях по някакъв начин да го видя "нещото" зад мен. Отървах се (не помня как от моя "наблюдател" ) И видях зад едно от децата какво е точно. Лик на цена като дух, ужасно разярен и ядосан, вграден в стената сякаш тези неща държаха хората в плен.

Бутнах едното дете настрани и духа "полудя". Видоизмени се и пусна някакви хлъзгави пипала към мен. На края на които имаше като оранжеви вендузи, които се опитваха да ме ударят. Започнах да се боря с него. Усещах как и в мен се надига гняв. започнах да придобивам все по-голяма и по-голяма сила. Някак удържах пипалата и започнах едно по едно с все сили и зор да ги съединявам. Когато съединих всички пипала "съществото" просто избухна. разпиля някаква силна енергия из стаята и освободих детето. Така свърши съня ми и се събудих. :cry: :x: :x: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
stempz
stempz
27.08.2015 23:02
:)сън достоен за холивудски хоррор.класика в жанра борбата между богове и демони и по средата едно човешко същество което е инструмент на волята си:)децата са ми интересни в стените и как ги държат.освободила си добра енергия,затва е полудял и си го преборила,това е на добре.Ако съня ти не се дължи на много гледане на филми или четене на статии,ще ти кажа такова каквото е:ще имаш недоразумения със голям властен мъж,който ще иска да те използва за нечисти цели,ще ти помогне жена да разбереш една истина,ще направиш добро на някого по време на пътуване и ще достигнеш победа и свобода!
2
0
Жижи
Жижи
28.08.2015 13:50
Абсолютно сигурна съм, че не се дължи на четене или гледане, защото не обичам да гледам хорори на 1во време. Благодаря иначе. Ще си имам едно на ум :D
0
0
Жижи
Жижи
27.08.2015 14:29
Извинявам се за допуснатите грешки. На едно място пише цена а трябва да е жена. :D . Отделно забравих да спомена, че като се отскубнах от колоната видях в небето лик на човек с протегнати ръце. От пръстите му излизаше въпросното електричество и ме следеше, докато ме "обстрелваше с него"
0
1
Оня от Борово :D :D :D
Оня от Борово :D :D :D
29.08.2015 17:30
това е Thor :D
1
0