Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Харесвам го, но не знам какво да правя

Харесвам го, но не знам какво да правя

Харесвам го, но не знам какво да правя
Здравейте, аз съм момиче на 15 години и харесвам момче, което също е на моите години. Проблема е, че сме в различни класове и много рядко се засичаме, а ако това се случи, само се поглеждаме и се правим, че не сме се забелязали и се подминаваме . . . иначе си пишем, но отпреди 1-2 седмици не сме си писали . . . бих му писала, но се страхувам да не му досаждам, а и щом и той не ми пише, явно не иска да си пишем или не знам . . .

имаме си доверие, но не сме близки. Не знам как да разбера дали ме харесва. Имам най-добра приятелка, но тя мисли само за нейните проблеми и когато и споделя нещо ( като примерно за него ) и тя ми вика "харесва те" и след 2 мин "ами не знам, май не те харесва" и това е постоянно . . . явно трябва сама да се оправям. За това реших да пиша тук, защото ме е страх сама да не взема грешно решение.

Един път се държи все едно ме харесва (закача се, прави ми коментари), а после се държи все едно няма нищо . . . Обърква ме и не знам какво да правя. Знам, че много хора биха ми казали "признай му", но повярвайте ми - не съм такава. Аз съм МНОГО срамежлива и това просто няма да се случи! Благодаря за всеки съвет, който ще получа И не ми казвайте да си гледам уроците, имам добри оценки ;д
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
032
032
07.05.2015 20:10
Момчетата също ги е страх от отказ и отхвърляне :) С няколко години съм по-голяма от теб , а голяма част от наборите ми все още не умеят докрай да поемат инициатива..
С това искам да ти кажа, че трябва да му покажеш по някакъв начин , че имаш интерес. Съветът да му поискаш помощ за нещо е много добър, защото всеки обича да се чувства търсен и необходим. Ако не се сетиш за нещо, просто му пиши по фейсбук, намерете общи теми :) Може да му кажеш да ти препоръча някой филм и че отдавна не си ходила на кино.
Давай, ти си!
5
0
Ли
Ли
07.05.2015 17:52
Нормално е като сте в различни класове да се виждате рядко, нямате общи моменти, в които да прекарвате времето, сигурно и на него му е неудобно, защото съвсем друго е да общуваш с някой на живо, сигурно се притеснява, че няма да вържете нормален разговор и вижда, че и ти не реагираш, поради тази причина бих ти казала да му "признаеш". Другия вариант е да му пишеш и да си измислиш проблем, ужким, че имаш нужда от помощ, например търсиш някаква програма, де да знам измисли нещо и ако той се съгласи да ти помага това е напредък.
2
1
Ostwind
Ostwind
07.05.2015 14:49
И аз имам същия проблем ще ми е приятно да видя коментарите на хората :)
1
0