Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Имам голям нос, който ме комплексира

Имам голям нос, който ме комплексира

Имам голям нос, който ме комплексира
Здравейте, отдавна не съм търсила съвет в сайта и с риск да ме помислите за поредното хлапе с бели кахъри, занимаващо останалите с липсата си на самочуствие-наистина надявам се да ми споделите мнението си и евентуално съветите си свързани с моя "малък проблем". Аз съм момиче на вече 18години. От 6, 7, 8 клас съм забелязала, че носът ми е някак странно голям. Може би не толкова голям колкото дълъг, знам ли. Започва буквално от веждите ми и е издължен напред с 3см (да, до там стигнах, да си го премеря) а е дълъг около 6, 7см.

Префи не ми пукаше толкова, но сега, като малко по голяма тази част от лицето ми ме дразни адски много. Мислела съм, като поотрасна още малко и поне докато започна работа да събера някква сума и да се подложа на "разкрасителна" операция, защото носът ми наистина ми създава дискомфорт. Няма нещо, което да искам да променя в себе си, не съм нарцистична, някоя голяма красавица, нито пък съм грозна. .

Нормално, подържано и както наистина много хора са ми казвали, съм доста чаровна, . . . . . но с този нос се чуствам ужасноо, дори не женствено. Другото, което някога съм искала да променя е кучешките си зъби-като вампирче съм с тях ххаха, но това съм го наследила от баща ми и все си мисля, че те лесно могт да бъдат сменени . . Та за носът ми-според Вас дали след време да се подложа на такава процедура. . . търпяла съм не малко коментари и обиди свързани с носът ми и някак (дори не заради някой друг а заради себе си) искам да го смаля по някакъв начин, да го променя.

Моля Ви, не коментирайте ако няма да е нещо смислено, знам, че проблема ми не е кой знае какво, но на тази възраст според мвн е нормално да се притеснявам за външния си вид, още повече когато проблема е на лицето ми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
maria
maria
26.04.2015 12:36
Стига глупости .. няма уникални хора! Всеки си има своя недостатак нали знаеш което не се решава с пари, се решава с много пари. Важното е човек да се бори срещу недостатачиците, но още по-хубавото е, да не му пука че ги има.
9
0
Helena
Helena
25.04.2015 22:38
имам същия проблем, но се опитвам да не го мисля много и го превъзмогвам.. но и аз мисля да взема мерки за собственото си самочувствие :) успех миила
3
0
Юлия
Юлия
25.04.2015 11:14
Здравей, мила. Аз също имах недостатък и взех мерки,за да го коригирам. Самочувствието ми се промени драстично, така че те поощрявам да действаш. Но преди това се посъветвай минимум с двама специалисти. Чуй различни мнения, дори и на художници. Те учат и имат интуиция за хармонията на лицето. Това,което ме притеснява е, че съм забелязала един тип лице, при което големият нос се съчетава с малки очи, близко разположени едно до друго. И сега , като си помисля какво ще стане, ако и носът стане малък?!... Във всички случаи иди на църква и се моли на Бога да ти прати ангели, които ще ти внушат най-доброто за теб.кръстена ли си? Дерзай!
3
3
Бони
Бони
25.04.2015 11:05
Научи се да се приемаш такава каквато си. Имам същия проблем и аз не харесвам носа си, но се замисли от друга страна това може да е чарът ти. Баба ми често ми казва най-красива си такава каквато господ те е създал, може би има нещо вярно в това. Изпъкни с нещо друго освен с външния ти вид :))
5
0
Ли
Ли
24.04.2015 15:06
Не знам, ти си решаваш, но трябва много да внимаваш на какъв доктор попаднеш щото после ще плачеш за друг недостатък. Не съм те виждала и етрудно да ти кажа дали да си правиш операция или не. Напремер имам една съученичка, която има разстояние между зъбите и иска да си слага шини но според мен в това й е чара не че ще стане грозна ако ги прибере но нали знаеш, понякога такъв белег като нейния създава нейната личност. Затова си мисля че щом има хора които ти казват че си чаровна може би не трябва толкова да се притесняваш. Нали ти казвам ако не се чувстваш добре наистина се заеми да си направиш операция но внимавай и не бързай. По-добре преди да го направиш чети и разпитвай хората докато не се увериш че всичко ще е наред Успех!
1
0