Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах момиче, с което сме приятели

Сънувах момиче, с което сме приятели

Сънувах момиче, с което сме приятели
Има едно момиче, с което се запознах преди 2-3 месеца. Спал съм у тях около 4-5 пъти, и не сме имали никакви сексуални отношения. Истината, е че сме приятели, но аз имам чувства към нея, и за последните 2 седмици съм я сънувал поне 5-6 пъти.

Снощи я сънувах отново, но този път сънувах и момиче от миналото ми, с което пак така бяхме приятели, пак бях пренощувал у тях два-три пъти, но аз имах чувства, които не споделих с нея до ден днешен. На това момиче баща и почина преди две-три години някъде и тя влезе в лошия път, опитах се да и помогна, но не мисля, че се е заслушала в думите ми. Така, сънувах как тя и момичето, което сега харесвам бяха с мен, но не по отделно а сякаж бяха един човек, или по-скоро се сменяха непрекъснато, и аз имах еднакви чувства и към двете.

Сънувах как бяхме на плаж, както и в къщата на баща ми, за която говорех на момичето, по което за момента съм, може да се каже хлътнал до уши. . . Сънувах как момичето от миналото ми имаше демон в себе си (лоша страна) и как в нейното минало тя е сложила край на майка си на живота, и всичко това аз го виждам, но не мога да направя нищо. Виждам как след като уби майка си, тя отиде до баща си и каза, не, аз обичам/ харесвам баща си, сякаж не искаще да го убие, и не го направи.

След като видях това, което дефакто е от нейното минало, аз трябваше да се държа с нея сякаж не знам, че това се е случило. . , и така и направих, за да не я разстроя, но доколкото помня не беше тя, която го е направила, а нещо като демон вътре в нея, и точно затова не се страхувах от нея. Единственото нещо, от което се страхувах беше това, да не я нараня, и затова не го споменах. Странното, е че имах чувствата, които имам към момичето, което харесвам сега.

А преди 1-2 седмици сънувах как момичето, което харесвам вмомента тръгва да ме целува и изведнъж се оказва, че е друго момиче, помня, че имаше черна дълга коса момичето, което целунах. Не мисля, че сънищата имат връзка, но реших, че ако го спомена, мога да ви запозная повече с нещата, и не знам дали това ще помогна, но и на двете момичета имената започват с буквата Н. Моля, ако знаете какво може да значи всичко това, помогнете ми да го разбера. Може да ми е доста полезно, тъй като много от сънищата ми ме предопреждават преди нещо да стане. Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
...
...
16.03.2015 07:20
Казват,че подсъзнанието ни дава истинските отговори...Тоест понеже не можеш да бъдеш с даден човек,ти прехвърляш тези чувства върху друг човек за да получиш това което не си могъл с първия... За първото момиче усещаш,че би било грешка да си с нея(и с право).А за второто момиче може би не го усещаш като грешка,но сякаш подсъзнанието ти разбира,че може би друга би трябвало да бъде истинската ти половинка трето момиче,което може и още да не си срещнал,а може и да си... При всички случаи няма лошо да се опиташ да изживееш чувствата си с второто момиче,защото така ще можеш да ги преодолееш или да пък да завържеш хубава връзка...
5
0
Не ме познават
Не ме познават
14.03.2015 19:28
Егати шантавия сън
3
0
не ми пука
не ми пука
14.03.2015 19:31
нали
3
0