Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Чувам скърцащи нокти по стената

Чувам скърцащи нокти по стената

Чувам скърцащи нокти по стената
Здравейте, исках да споделя това с някого, но така и не го направих (може би от страх, че няма да ми повярват) и сега няколко месеца след това което стана се престраших да пиша тук. Живея самостоятелно от около година (без помощта на нашите), студентка съм и с най-добрата ми приятелка сме в една квартира. През деня лекции, после работа и ученето ми остава за през нощта. Отначало бях много притеснена, но после всичко се нареди.

Беше преди половин година, когато започнах да чувам странни звуци. Първият път беше през деня и сякаш някой драскаше с нокти по тавана в единия край на стаята и се чуваше също и лющене на боята от стената. Аз се вцепених и избягах веднага от стаята. Най-добрата ми приятелка ме видя и попита какво става, аз не можах да ѝ отговоря, бях безмълвна, само я заведох в стаята, но нищо не се чуваше вече. Нямаше нищо и на стената.

Месец след това някъде през 2 часа през нощта, докато бях на лаптопа, отново сякаш някой започна стърже с ноктите си и да лющи боята, но този път не избягах. Нищо не се виждаше боята си беше на мястото и нямаше следи от нокти. Спря, но после сякаш продължи надолу. Явно стигна до секцията, защото се чу почукване по дървото. Изплаших се, завих се през глава и стиснах очи. После почука по витрината на секцията и след това по дървото на китарата ми, която бе подпряна в ъгъла до секцията на пода.

Така се повтаряше почти всяка нощ по това време. Аз свикнах с това и не ми правеше впечатление, но преди 3 месеца, докато почиствахме квартирата, в моята стая в ъгъла, в който ставаха тези неща имаше купчинка пепел, около 4 пръста висока, аз се вцепених веднага се отдръпнах и не можех да отделя поглед от нея. Най-добрата ми приятелка ме видя погледна пепелта и с метлата я събра в лопатката и я изхвърли.

Беше много странно аз дори не можех да говоря, а тя дори не попита какво прави тази пепел тук или поне как съм. Пепелта беше много странна не беше от цигари, а и ние не пушим, беше до колкото си спомням светло сива. От тогава нищо друго не се е случвало, но преди седмица преместих китарата от там а също решихме и да преместим секцията, но всичката боя на стената зад нея беше изчезнала и така и не я преместихме. Отново най-добрата ми приятелка не каза нищо.

Това е, което ми се случи. Не е лъжа и моля ви ако някой знае какво е било да пише.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Тодор Кръстев
Тодор Кръстев
28.04.2015 18:18
Имайте предвид когато се местите в къща или апартамент преди да се нанесете попитайте за този апартамент или къща кой е живял в него/ная и след това вече се нанасяйте но попитайт поне двама трима души!
1
0
Georgi Asenov
Georgi Asenov
28.04.2015 18:15
Това вероятно е било вампир защото вампирите имат големи нокти. Но както другите са писали най добре е да занесеш снимка на гроба на човека който може да се е превърнал във вампир който ти естествено много добре познаваш. Трябва да се сетиш кой твой много близък познат не е живял много правилно своя живот! А също така ще е най добре и да занесеш негова вещ на гроба му и да я оставиш там например дреха ако имаш вещ на този човек.
1
0
роско
роско
16.03.2015 16:10
потърси некои ти кай дали некои е бил в кътата иди на гроба остави веите наи старите ве6ти от къ6тата и ги остави на гроба на семеиствоти
2
0
Тони
Тони
11.03.2015 10:14
поутъргайст за него е игра и няма да ви нарани не бива да се плашиш от него
4
0
без имен
без имен
10.03.2015 20:31
вещи или особено снимки на хора ако намериш в квартирата не ги унищожавай. само ги премести някъде (да не се виждат) гледай да не ги пипаш много с ръце. някъде по ъглите обича да стои. шкаф (гардероб) но отгоре има празно пространство до тавана (малко е) там се застоява преди да се раздвижи. в ъгъла е.
2
0
без имен
без имен
10.03.2015 20:22
това не е магия. има дух обитавал някога квартирата като жив човек. свързан е с този дом. проучи имало ли е пожар там. нещо дали се е подпалвало преди време.
2
0
Dari
Dari
09.03.2015 17:48
Ebati smahnatata otidi na psihiqtar
2
12
Sunny
Sunny
11.03.2015 16:52
Ти си смахната! Да отричаш нещо за което нямаш доказателства, че то не съществува за мен е много глупаво. И изобщо никой не ти е искал мнението по темата
4
1
Тони
Тони
09.03.2015 11:53
Това, за което пишете е сериозно и то много!!!!!! Вижте Екзорсизьм
4
0