Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Среща с мъртва жена

Среща с мъртва жена

Среща с мъртва жена
Една нощ сънувала, че със своя колежка отива в огромна стара къща да я чисти. От двора се виждало, че е в окаяно състояние. Казали си хайде да приключваме и влезли.

Разделили си стайте и започнали да чистят. Поредната стая, в която нахълтала, за да чисти видяла възрастна жена в бяло, която седяла с ръце на главата си.

Майка ми я попитала добре ли е. Жената и отговорила аз съм много добре, аз съм мъртва, но ти ще си следващата. Тогава майка ми отскочила от ужас и казала: не мога, не ми е сега времето, имам абитуриентка.

Колежката и я издърпала от къщата и тогава се събудила. Искам да разбера, какво вещае съня, защото има много противоречива информация, а това ме уплаши.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
za mene
za mene
08.07.2010 15:46
Мен ме е страх.
0
0
Наталия
Наталия
07.07.2010 19:50
Мъртва жена в бяло е малко страшно. Но щом е избягала, не се тревожи.
0
0
bibi miro
bibi miro
06.07.2010 18:10
Не искам да те плаша, но не е на хубаво това бяло и тази жена. Няма страшно за майка ти, но сънят предвещава грижи - да не дава Господ, но нещо лошо с близък или познат мъж на майка ти. Хубавото е, че е избягала. Дано съм ти помогнала поне малко. Понякога е по-лесно да разгадаем чуждите сънища отколкото своите собственни. Успех.
0
0