Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Една интересна история за един сън

Една интересна история за един сън

Една интересна история за един сън
Първо да кажа добър вечер и здравейте на всички.
Искам да споделя една история за сънища. Не е моя историята на братовчедка ми е. Но тя прекалено много се притеснява. Искам да и покажа че няма нищо страшно да сънуваш.

Ще копирам точно какво ми е писала :
"Сънувах, че с вуйчо ми пътуваме до един магазин. Беше вечерно време. Бяхме с колата. Аз бях седнала отпред при него, той караше и ми разказваше нещо. След това бяхме на един завой, на този завой се появи една черна кола. Тя идваше точно върху нас. Блъсна се във нас, ние се обърнахме с колата. След това изведнъж видях бели светлини и един дядо ми каза какво правиш тук. Викам му дядо търся вуйчо си, видяхте ли го?

След това почнах да чувам викове, вуйчо ми ме викаше а аз немога да го видя. След това и аз му виках вуйчо, вуйчо но така и него видях. След това пак видях този дядо викам му знаете ли къде е вуйчо? -той ми каза да знам-той е на едно друго място не те чува дори да викаш, спи дълбок сън. А аз му отговорих трябва да се приберем искам да го видя. Той ми отговори той неможе да се прибере, но ти си тръгвай, нямаш работа тук. Имаш много време да извървиш още и да вършиш много работи.

След това тръгнах към една врата и по стените се появи кръв. И пак вуйчо взе да ми вика името. Видях го. Той беше целият в кръв, и беше целият в стъкла и синини плаках и му виках да стане, но той не ме чуваше. След това се събудих. Предупреждавах всички , но никои не ме послуша всички казваха това е само сън.

След няколко дни сънят ми се беше сбъднал, той се беше обърнал с колата и беше в кома. Същата черна кола която сънувах. Единствената разлика беше, че аз не бях в колата. След катастрофата пак сънувах този дядо. Не помня всичко но помня че ми каза, че спи дълбок сън и че ще се оправи но не сега, че трябва да чакаме. На 5-тият ден той се събуди. "

А това не е първият сън който сънува и да не е реален. Мога да разкажа с себе си. . . Сънувала е мен. . . Сънувала е баба ми чичо ми. . . И всичко което е сънувала излиза истина накрая. . . Надявам се да и покажем да не се страхува да сънува. . . Благодаря ви предварително !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Рамбо
Рамбо
17.06.2014 19:00
Вече требе да си вода бележки у този сайт всеки койго напише подобна история е определян за светец и гадател с дарба по тази логика всички сме некви супермени това е нелепо
Но съм съгласен че това е малко странно може да има някаква по силна чуствителност към събитията
0
0
Sofia
Sofia
17.06.2014 12:31
Билкови хапчета?.Говориш за мелатонин или?
0
1
Бетина
Бетина
17.06.2014 12:26
трябва да и обясниш че това е дарба и трябва я развие :)
3
0
ЛДК
ЛДК
17.06.2014 12:41
Опитвам се....Но когато сънува нещо лошо се депресира че нещо лошо ще се случи...Ще и покажа какво съм писала тук...И ще я помоля да се регистрира ... Може би ако повече хора и го казват ще ги приеме нещата :)
1
0
***
***
17.06.2014 12:25
Ако това е истина тя очевидно има дарба.И може просто да предупреждава хората когато има такъв сън.Би следвало вече всички да й вярвате.През останалото време може да пие билкови хапчета за сън.Те са са безвредни и от тях спи дълбоко и не сънува или поне не помни сънищата,но така рискува да пропусне някой пророчески сън и после няма да може да ви предупреди.По-добре е да приеме този дар.Бяха ми казали,че дори в Библията пише не да се допитваме до врачки,а просто да си следим сънищата,защото чрез тях божественото общува с нас.
2
0
ЛДК
ЛДК
17.06.2014 12:50
Аз и вярвам и я подкрепям ... От както моята баба влезна болница...Братовчедка ми я е сънувала...И казала на майка си че няма да излезне от болницата....След 2седмици мъки баба ми почина в болницата...А майка и и приказва че това са само сънища...Все пак майка притеснява се за детето си...Та каквото и да сънува го казва само на мен...Защото всички са скептично настроени към тези неща...
1
0