Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Имах още един брат

Имах още един брат

Имах още един брат
Имах още един по-голям брат. Първият което нещо което си спомням е болница където ни казват, че той няма да живее още дълго. В сънят аз бях на 16-17 години и с него бяхме много близки. Целият сън се състоеше от различни картини, като от снимки подредени в албум. Първо как той ме вози на колело, после как обикаляме някаква сграда, за да търси той къде да пуши хванати за ръце, как ми подарява нещо и аз силно го прегръщам, как отиваме на екскурзия някъде и видяхме много красиви неща.

Имаше и една сцена където той получаваше някакви притъпи, започваше целият да трепери и да се тресе. Имах усещането, че в съня исках просто да покажа на този несъществуващ брат колко много го обичам а и си личеше, че и той много ме обича. Последното което помня как с истинският ми брат стоим на някакво заведение и си говорим за някого. Когато се събудих очите ми бяха насълзени.
----------------------
Аз имам един по-голям брат, но в сънят освен него имах и друг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Виктория
Виктория
20.09.2014 17:25
Златка не разбрах какво искате да кажете?
0
0
****
****
13.09.2014 15:23
Понякога може да ни се представят и по такъв начин - искат да ти оберат нещо. Може да е енергиен вампир, който просто е възприел този образ, като е намерил как да те уязви, за да ти вземе това, което иска.
Добре ще е да си преобразуваш чувствата във някаква сила чрез физически труд.
3
0
златка
златка
17.09.2014 21:22
Майките няма откъде да знаят, че абортите се отрязяват по кофти начини на следващо дете. Тези неща ги интересуват едни по-различни хора, които не са "юнашки".
1
0
Виктория
Виктория
14.09.2014 09:58
Понеже преди мен майка е направила спонтанен аборт за миг си помислих, че това може да е бил нероденият ми брат,който...и аз не знам. Аз доста често сънувам някакво момче в различни ситуации и започнах да се чудя.............
7
1