Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Три сънища за една нощ

Три сънища за една нощ

Три сънища за една нощ
Здравейте напоследък сънувам много объркани сънища и в повечето случаи търся значението на отделни елементи от съня чрез "търсачката" в този сайт. Последния ми сън беше изключение, защото тази "търсачка" не ми помогна кой знае колко. Ето го и самия сън:

Сънувам как съм на рожден ден на Трой Сивън (австралийски влогър). Търсех го и попитах един непознат мъж къде да го намеря. Въпросът ми остана без отговор.

Но изведнъж, всичко се промени. Видях как с някаква непозната жена (приличаше на Парис Хилтън? ! ) плувахме (не съм сигурна дали беше в море или в басейн). Когато излязохме на сушата, някакви хора започнаха да ми се смеят. Не им виждах лицата, но чувах смехът и подигравките им. Жената ме хвана за рамото и ми каза: "Не им обръщай внимание".

След тези думи, сънят отново се промени. Бях в някаква класна стая и видях момичето, с което се бях скарала преди време. Помолих я дали може да остана при нея за вечерта и, като чрез магия, се озовахме в някакъв ужасен апартамент. Тапетите бяха наполовина отлепени, завивките на леглата бяха оцапани, но не можех да кажа с какво. Отидох при момичето и казах: "Съжалявам, ако съм прекалено нахална. . . " и тя ме прекъсна с думите: "Да, много си нахална. ".

Легнах на леглото и преди да заспя, видях едно момче - Антъни (американски влогър). Той каза: "Имам едно легло в повече, ако искаш ела у нас. ". Станах рязко и му отвърнах: "Защо не каза по-рано? ! ". Излязох от апартамента и видях, как момчето слиза по стълбите.

Така завърши моя сън. Ако някой може да ми каже какво означава, ще съм му благодарна.
Относно хората, които смятат да коментират неща от типа на: "О Господи, по-голяма измислица не съм чувал. " и т. н. , просто не коментирайте. Аз не съм от този тип хора, които ще си измислят, само за да привлекат внимание.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Джак Спароу
Джак Спароу
08.09.2014 13:06
Поли,прекосих всички морета и океани,но все още ме игнорираш.Моля пиши ми.Дори само една буква да е пак ще се радвам,дори ще черпя всички с тайните си запаси от Ром.Не ме игнорирай,не съм лош пират.
Няма да имам друг избор освен да поканя Син Вожд за съвет,а той е чалнат ирландец.
В момента в който те видях шапката ми падна,чашата с рома падна,а компаса прецака.
0
0
блатно зелено
блатно зелено
19.09.2014 20:47
Моят съвет е да си намериш наркоуоман, която ще ти е по стандарта и ще си съвпадате. Но знам, че това е затруднено поради световната борба срещу тъпотата, заглупяванито, алкохола и пиратството. Както и срещу венерическите болести. Успех.
0
0
Stela
Stela
07.09.2014 14:52
Сънят ти може да бъде знак за промяна , а може би с такива "знаменитости" значи , че и ти ще имаш пръст в дейност като тяхните.
Предполагам сама ще разбереш какво значи , щом получиш дежавю .
А и човек сънува от 7 до 11 съня .
Но рядко помни повечето.
1
0
****
****
07.09.2014 22:32
Ти може да си много хубава и умна малка кукла, но моята предпазна система казва, че дежавю не е нещо хубаво. В думата това се разбира от частичката "де", която означава принадлежност, и може да се каже "къде е живота", но това го казва някой друг, които иска нашият живот. Ето защо при дежавю трябва веднага да отклоним мисълта си и да се задържим в сегашната реалност, без да се унасяме в опити да търсим в спомените си.
Не може да си ходим току така, разбираш ли?
1
0
//////
//////
06.09.2014 16:55
Влогър...сигурно имаш предвид блогър(от блог)нали или ?
0
0
Stela
Stela
07.09.2014 14:50
Вместо*
0
0
Stela
Stela
07.09.2014 14:49
Не , тя има предвид влогър с В .
Защото правят клипове вместо блогове , говорят и снимат вмисто да пишат.
1
0
Джак Спароу
Джак Спароу
06.09.2014 13:03
Трой Сивън-Войната за Троя е готина,трябва си господин Агент007 Война,той ми е приятел.
Парис Хилтън-Посети Париж.
Пийни си малко Ромче,после отиди на корабния Такелаж и изиграй бели данс.
Хубава снимка за Поли имаш.Поканена си в екипажа ми.
1
0