Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Починалите ми баба и дядо са до мен!

Починалите ми баба и дядо са до мен!

Починалите ми баба и дядо са до мен!
Моята история не е страшна , точно обратната. Преди няколко години баба ми почина 11 месеца след това и дядо ми . Те ми бяха като 2ри родители , туъ като живяхме с тях и те ме възпитаха. С дядо си имахме специална връзка и някакси все още го усещам .

Един ден имаше търг за нашата къща (семейни проблеми , няма да обяснявам) , същата сутрин ми беше много зле и легнах да спя . Сънувах , че един мъж иска да ме нападне , но дядо ми ме спасява. На рождения ми ден сънувах как идват да ми го честитят .

След това трябваше да ходя по лекари и преди най- важното изследване пак сънувах дядо ми как идва и ме прегръща . Моята история не е свързана с духова и страшни работи , но знам , че дядо и баба все още ме помагат. В най - страшните моменти винаги са до нас. Не знам колко ви е била интересна моята история , но мисълта ми е , че не винаги отвъдния свят е страшен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
кка
кка
16.05.2015 08:35
Познато ми е :)) у аз усещам същото за дядо,когато пропусна задушница,тпй се явява в сънищата ми,винаги го сънувам на село,пред къщата,и тръгва към другия вход на двора и с пра дядо ми влизат сами в гробовете си,а аз се опитвам да го попитам как е дали е с мен,повтарям че го обичам,питам го наблююдава ли ме,гордее ли се с мен? А той вече е с единия крак в гроба му и ми казва,кога ще дойдел да ме видиш.....и ако не отида на някоя задушница страшно много ми тежи.. :)
0
0
Swetoslawa
Swetoslawa
10.06.2016 14:13
Напълно те разбирам въпреки , че моите сънища не същите. Декември месец пак сънувах , но този път баба ми . Трябваше да ходя пак по лекари и я сънувах , че ми казва , че всичко ще е наред , после сякаш и се изключи звукът , а след това плаках и и казах ,че съжалявам . Откриха ми тумор след това , доброкачествен. Малко по - късно чичо ми почина (синът на баба) и всичко се навърза
0
0