Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах нещо свързано със смъртта на баба ми

Сънувах нещо свързано със смъртта на баба ми

Сънувах нещо свързано със смъртта на баба ми
Така... Това, за което ще разкажа се случи отдавна, но все още ме човърка. В момента съм на 17, тогава бях на 15.

Баба ми почина през Май 2008-ма от рак на белия дроб. Родителите ми казаха, че е болна на Коледа и след няколко месеца тя почина.

Един месец(даже мисля че беше ТОЧНО един месец) преди да почине аз сънувах един много странен сън.

Бях в нещо като стая, гробница, даже не знам дали физически в съня си бях там или цялото нещо не ми се яви просто като филм. Беше като една голяма стая, в нея имаше дупки за гробове за цялото ми семейство и всеки гроб си имаше надгробна плоча. Бяха подредени в кръг по същия начин по който седим на масата на Коледа. Изведнъж някъде отгоре един затворен ковчег се спусна в дупката на баба ми, след което в моята дупка падна една бяла роза.

Какво означава това? Някой има ли идея?

Много тежко понасям загубата на баба ми. До 10 годишна възраст сигурно ме беше гледала повече и от родителите ми. Бяхме много близки - една зодия, бях й първата и най-любимата внучка, на нея съм кръстена. Все още не мога да проумея случилото се и не мога да го приема. Много ми липсва и вместо с времето да минава на мен все по-мъчно ми става.

На Коледа, когато ми казаха за болестта й и после си говорихме нещо с нея в кухнята по едно време тя спомена, че е болна, разплака се и ме прегърна, каза нещо от рода на това, че ще се опита да се оправи, но ако не се оправила нищо, защото сме щяли да я изпратим.

Този сън наистина ме мъчи, не знам какво може да означава. Има ли нещо общо това с моето бъдеще, дали не означава, че аз по същия начин ще си ида?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
bibi miro
bibi miro
28.09.2010 14:31
Мойте съболезнования, напълно те разбирам, аз също обичах много баба си, но за съжаление и тя почина. Минаха 4 години, а все едно беше вчера. Сега съм семейна, живея на далеч и не мога да я посещавам на гроба й. Това ме мъчи, но пък съм сигурна, че тя ще ми прости, защото аз я нося винаги в сърцето си. Права си за това, че колкото повече време минава, толкова по-голяма е болката. Не се безпокой за себе си, няма да те сполети нищо лошо. Просто връзката Ви е била много силна и за това си я сънувала, тя те е обичала прекаленно. Вярвам, че в трудни моменти бдят над нас и ни помагат. Успех.
0
0
Ива
Ива
28.09.2010 01:11
Здравей мила. Разбирам какво си преживяла със загубата на баба си. Наскоро и аз загубих дядо си, който също беше много скъп за мен. Много трудно го преживях, но знам, че там където е е по добре.
Малко преди да почине, тялото му напълно отказа и беше страшна гледка. Беше много болен и съзнанието му като, че ли се бе заключило в собственото му тяло. Знаех, че е твъдре добър за да се мъчи по този начин, затова и приех смъртта му.
Мисля, че времето на баба ти просто е дошло, че е изпълнила това, за което е била дошла в този живот.
Мисля, че си сънувала този сън, месец преди това, за да те подготви, за това което ще се случи, защото си имала силна връзка с нея.
Не се притеснявай, че може и на теб да е такава съдбата, всеки си има собствена съдба, никога не се повтаря същото.
А бялата роза е символ за нещо чисто, символ за живот.
Пази хубавите спомени в сърцето си за нея. Да знаеш, че тя винаги ще е близо до теб.
Надявам се, че ти помогнах поне малко.
0
0