Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах че баща ми е починал

Сънувах че баща ми е починал

Сънувах че баща ми е починал
Напоследък сънувам ужасни кошмари, но този ме накра да се разплача.

Досега съм била в 2 училища сега съм 8 клас и ще бъда в ново училище след кандидатстване. Сънувах че съм в 2 си училище, в класната си стая и имаме час. Ям някакви чипове въпреки че съм на някакъв хранителен режим. Имаше едно момче от 1 ми клас.

Идват някакви мъже изглеждаха военни. Започнаха да ни разказват разни неща. Врата беше отворена. По едно време видях братовчедка си на врата да ме вика. Изглеждаше много зле съсипана.

Попитах дали може да излезна и ми позволиха.
Излезнах и там бяха баба ми и майка ми. Баба ми беше облечена в черно а майка ми беше подута от плач. Майка ми ми каза тати е.

Аз я попитах какво става. Тя чи отговори че самолета на тате се е разбил (баща чи е пилот) спомена някаква стиордеса нямам идея защо. И аз казах какво като се е разбил. И тя ми отговори той е мъртав. В този момент аз изпаднах в шок и започнах да тичам много бързо минах покрай много деца и ги разбутах. Надолу училището и двора бяха като 1 ми училище. Аз тичах много бързо и си спомнях минала нощ с майка ми когато си говорихме в реалния живот спомнях си какво си бяхме казали.

Вечерта бях казала нещо лошо. И тичайки се обвинявах. Това не е така бях го казала в гнева си. Много се обвинявах. Излезнах на двора. Тичах много бързо. Седнах и започвам да удрям земята и да се питам защо защо защо е станало така защо точно той защо аз. Братовчедка ми я нямаше вече изчезна. Майка ми и баба ми ходеха бавно но ме настигнаха въпреки това.

Помолих да остана с мама. Баща ми е много важен за мен адски много го обичам и той мен той и майка ми са всичко за мен. Ние сме едно задружно семейство. Аз съм тяхната принцеса всичко в къщи е наред. Той е много важен човек за мен. И така аз не спирах да плача исках да му се обадя и казах на мама да ми даде телефон. Тя извади някакъв, но аз и казах дай ми твоя не неговия. И се събудих. Бях обляна във сълзи. Цялата. Искам да знам какво означава това. Потресена съм. Още не мога да се осъзная. Моля помогнете ми. :x: :x: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
glee
glee
12.10.2014 17:51
Аз също имах подобен сън- Преди няколко месеца сънувах че Бог ми казва че след 2 или 3 дена -не помня точно колко - баба ми ще почине . Много се стреснах и почнах да плача насън и когато се събудих имах капки сълзи на възглавницата но слава Богу баба ми еоще жива
0
0
pesho
pesho
12.08.2014 17:55
Означава,че баща ти ще бъде свален от трона :D
0
2
zara
zara
11.08.2014 23:13
Тези сънища с починал баща почти винаги означават, че трябва да се успокоиш малко. В смисъл, че преди си казал/а някои неща с гняв и не си мислила. Може да си наранила нечии чувства. На мен ми се е случвало да сънувам подобен сън. Трябва просто да се успокоиш и да бъдеш мил/а
2
1