Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Уплаших се много от този мъж

Уплаших се много от този мъж

редакция:
Уплаших се много от този мъж
Беше лятото на 20011-та година. Бях в Бургас за месец-два. Реших да ида на село за два-три дни. Един ден излязох навън. Мислех да се разходя в гората. Вървях по пътеките доста време и най-накрая видях в далечината няколко големи къщи. Приближавайки се до тях, забелязах, че доста от тях са много стари и разпадащи се.

Една от къщите нямаше ограда, нито врата за двора. Беше обрасла с бурени и тръни. Имаше много храсти наоколо. Реших да видя какво точно има вътре. Входната врата бе отворена широко и вътре имаше разпиляни вестници и спринцовки. Влязох в нещо като коридор, с частично неизмазани стени, изкъртена мазилка по земята и боклуци, разхвърляни наоколо.

В първата стая, в която влязох, имаше счупена бутилка от алкохол и пръски от него по стените. Не ми се стори добра идея да оставам още в тази къща. Излязох тичешком, като постоянно поглеждах зад себе си. Имам страх от духове и демони и това ме караше да мисля лоши неща. Но явно не достатъчно лоши, защото след като влязох в следващата къща, се почувствах уязвим.

Там сякаш се бе случило нещо лошо. Разсипани хапчета по старата печка в кухнята, всевъзможни бутилки по пода, снимки на хора на масата, в мивката бе пълно с прибори.
Беше ме страх и излязох, а не бяха минали и две-три минути.

Тъкмо прекрачих входната врата и видях мъж, който бе излязъл да сече дърва. Видя ме и се развика какво правя там. Аз побягнах и не поглеждах назад. Прескачах оградите, сякаш бяха играчки. Скоро стигнах до главният път за Бургас и се отправих нагоре.

След около две минути видях табелата "Българово" и се ориентирах към вкъщи. Погледнах назад, но човека бе в далечината. Исках да знам повече за тези места, но заради този човек, появил се незнайно от къде не можах. Разпитах и баба за него, но тя каза, че не е виждала такъв. А тя познава почти всички в град Българово. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Румпелщилскин
Румпелщилскин
Драги по такива места се срещтат много наркомани изнасилвачи убийци и др и аз имах един такъв случай докато бях в една гора около Русе с един приятел каза че е намерил някакви гробове на животни постоянно се разхождах там и един ден видях човек който ми приличаше на бездомник просто хванах приятеля си и излязохме на главната улица
19.06.2014 22:56
1
1
Рамбо
Рамбо
През 20011 :Dти си от бъдещето уе
Са сериозно нищо не разбрах каква е целта на този разкас
18.06.2014 19:26
4
9
2
Покажи всички подкоментари