Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кой е този мъж в сънищата ми

Кой е този мъж в сънищата ми

Кой е този мъж в сънищата ми
Доста пъти става да сънувам момче , което не съм виждала никога до сега. Винаги имам някакви изпитания щом го санувам и ми е говорил един единствен път. И то в първия сън. Беше точно преди Хелоуин 2014. Бях затвирена в някаква бяла стая и гледах към един прозорец приличащ на люк .

Знаех , че моя приятелка е затворена в друга стая и зад мен беше застанал Той и ми каза , че само аз съм можела да ги спадя или нещо от този род. Аз се усмихнах и счупих прозореца , излязох и намерих моята приятелка. Тя излезе с мен навън и в двора видях врата , кояро можем да прескочим , но за нея бяха вързани кучета. Видях нож и може би на повечето хора би им хрумнало да ги убият , но аз отидох и отрязох въжетата , които ги държаха . Кучетата избягахаи аз и моята приятелка успяхме да избягаме.

След това го санувах и скочих от водопад скед него уж да го спася , а снощи пак го санувах. С друга моя прияприятелка бяхме на квартира и точно този ден щяхме да ходим на концерт. По пътя към концерта срещнахме едно малко куче и аз го взех с нас. То стоя с мен до края на концер. След това тръгна да бяга и аз го последвах и видях дух на мъж облечен в роба. Стреснах се и тръгнах да бягам , но се сорях и видях кучето да ходи към него и тръгнах да спася кучето .

И аз незнам защо , но не исках то да умре и духа ме забеляза и ме нападна и тогава това момче ме спаси. И изглеждаше уплашено . Но после изчезна. И аз разбрах , че кучето може да показва опасните дъхове . След това теъгнах по улицата и видях жена в бяла рокля . Кучето замаха с опашка и жената се усмихна , а щон забеляза , че я виждам каза , че има и добри духове.

Щом се сабудих вече се зачудих кое е онова момче. Какво значат сунищата ми ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ив
Ив
30.05.2015 23:12
Чувала съм, че непознатите хора в сънищата ни, всъщност са хора които сме виждали в ежедневието си и сме подминавали, ние лично не обръщаме внимание, но на под съзнателно ниво, нащия мозък запаметява лица и понякога се проявяват в нашите сънища. Но дали е така не мога да кажа :)
0
0
скорпион
скорпион
10.05.2015 12:57
И аз сънувам някакво момиче което не познавам също като теб,може ли да има нещо общо или телата ни да са търсят...ако го прочетеш отговори ми за да се уверим дали нашите сънища са свързани с нас или сънищата ни търсят други души.
0
0
M.
M.
10.05.2015 17:20
Амииии.....не ми се вярва много много , защото не съм от типа момичета които вярват в търсенето на сродната душа и такива неща , в които вярват повечето момичета
0
0