Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Леко се уплаших от съня си

Леко се уплаших от съня си

Леко се уплаших от съня си
И преди съм сънувала сънища, които са се сбъдвали след година или две, но като този съм нямала.

Сънувах вятърна мелница и едно име, Иван Мечкаров. След няколко дни отидох на море и познайте. Запознах се с Иван Мечкаров, който работи в заведение "Вятърна мелница". Това какво е ?

Разказах съня си на майка на другия ден, след като го сънувах. А после като й разказах за съвпадението си спомни само, че съм и говорила за някаква мелница.

Харесах наистина това момче, но срещата ни така се получи, че не успяхме да си разменим нито телефоните, нито да се уговорим да излезем пак.

Само знам сега, че е в Созопол и работи в това заведение.

Срещата ни беше много странна. Само ние си говорихме, а всички хора с нас бяха около нас и ни слушаха, като замаяни.

Е, то беше рано сутринта след дискотека, но чак да ни слушат какво си говорим 1 час, без да обелят и дума.

А сега като се замисля дори не помня какво си говорихме, помня само хубавото чувство, което изпитах при разговора и името му.

Какво може да означава това ? Ясновидство ? Съвпадение, което не ми се вярва, защото се събудих веднага когато сънувах името и мелницата ? Какво е това ?

Да, тълкувала съм сънищата си досега, работата е там май, че не трябва да ги тълкувам, защото се сбъдват така, както ги сънувам.

Кажете опасно ли е това ? Уплашена съм, поради факта, че сънувах име на човек и вятърна мелница, която се оказа името на заведението. Какво да правя ?

Това някакъв знак от съдбата ли е ? Вече ще записвам и обърна по-голямо внимание на сънищата си, за да разбера какво става с мен.

Е, това е от мен. Ако можете да ми дадете съвет, ще съм ви много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
jonita
jonita
21.07.2010 22:41
Според мен това не е случайност. Трябва да отидеш при този човек и да се видите или пък да му разкажеш съня си. Представи си, че и той го е сънувал. Може би това е човека за теб.
0
0
галя
галя
30.06.2010 14:18
А, някой знае ли как може и аз да напиша сън ?
0
0
anrieta nikolova
anrieta nikolova
29.06.2010 22:50
Сънищата ти предсказват, можеш да се осланяш на тях.
0
0
katq
katq
28.06.2010 19:47
Според мен, каквото сънува човек, се сбъдва. За някои става обратно. Аз обърнах внимание когато сънят вече се сбъдна. Тълкувай сънищата си, сбъдват се.
0
0