Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКак да се опазим от магиите
Изпитвам ужас от магии...От години тъпча все назад и нз дали нямам такава......
АнонименКак да се опазим от магиите
Как?????? Дали са ефективни или са измислици..??????..Някога ми каза една гледачка,че имам направена магия,но аз неисках да я разваля,че нали уж да сме добри.....Ако я беше развалила трябваше да я върне на човека който ми я е направил.....Какво да правя от 7 години живота ми е кълбо...Вечни главоболия,и чак стигнах до лекари.... :cry: :cry: :cry:
АнонименКак да се опазим от магиите
melina88 :Ами опитаи да я развалиш пак Какво бих могла да направя наистина.Аз се ужасявам вече ,че някой лош човек ме е прокълнал...Всичко в живота ми върви наопаки. :cry: :cry: :cry:
АнонименБързо гадаене по букви
Ох това пък защо го направих...Сега ще се побъркам да си втълпявам глупости :yawn: :yawn: :cry:
АнонименКакво става с нас, когато сме под упойка
За около 40 пълни упойки в период от 20 години никога не съм сънувала нищо...Абсолютно нищо....В повечето случаи чуваме накрая гласовете на екипа който ни буди,защото анестизиолозите не свалят пациен до стаята докато не се уверят,че си е отворил очите,че диша самостоятелно и е изкаран от състоянието на пълната упойка...За кратко време не се използва интубиране,но за операции и интервенции над 3 часа се поставя пациента на командно дишане.Нищо не се сънува,само се чуват гласовете на екипа след затварянето на раната,когато хирурга казва "приключих" и екипа започва буденето на пациента....
АнонименЧух дете да казва моето име (НЕ Е СЪН)
Чета ви,и умирам от ужас......Такива неща съществуват ли изобщо????????????????