Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Какво става с нас, когато сме под упойка

Какво става с нас, когато сме под упойка

  • 01.09.12 08:24#1РалицаРалицаНовакРегистрация: 17.09.11Град: -Отговори: 6Какво става с нас, когато сме под упойка Здравейте,
    бих искала да ми пишите за мнението си за следното преживяно.
    Преди няколко месеца направих операци лапароскопия от кочто толкова ме беше страх и отлагах. Мислих си, че по време на упойката ще срещна баща ми, който е починал преди 32 г и, че ще ми каже нещо (силно се надявах,че ще ми каже кога ще си имаме бебе). Клиниката я избрах от сън когато си пуснахме телевизора на сутринта дадоха точно тях и реших имаше неща в съня който ми се сториха насочващи. (в операционата видях неща от съня си).

    Но сега историята с операцията. Случи се следното когато влязох в упойката бях в всичко около мен беше бяло и бяла светлина. Занимавам се с мода и в реалния живот се занимавам, но в съня, така да се каже, беше немога да го опиша с думи. Чувствата бяха смесени все едно всички хубави чуства събрани в едно. имаше много манекенки аз работех бях спокойна, уверена и креативна толкова улисана в работата някой почна да ми вика Рали,Рали това което си помислих беше е сега пък кой ме вика точно сега като работя. Казах идвам ей сега на момичетата......и усещам се не в тялото си и вече осъзнавах, че съм в болницата чувах сестрите но не можех да им отговоря, тогава първото нещо което ми дойде на ума беше да си протегна ръката, в търсенето на друга ръка някой ме хвана и тогава все едно дръпнах силата на този някой който не разбрах кой е и се пробудих и почнах да плача защото се чуствах толкова безпомощна, а тези хора се грижиха за мен, това което успях да кажа е Благодаря. После разправях какво съм преживяла. Какво се случва с нас повреме на пълна упойка, и дали това което сънувах не беще плод на моето въображение или това ще е моето бъдеще ))

    За сънищата мога да разкажа друг път )
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.09.12 06:01#2Нора КонстантиноваНора КонстантиноваНовакРегистрация: 07.07.12Град: СофияОтговори: 5от: Какво става с нас, когато сме под упойка Здравей!

    Всеки организъм по различен начин възприема упойката . Тази година на мен ми се наложи два пъти да бъда под пълна упойка . Първия път бях много спокойна . Знаех какво ми предстои . И през цялото време сънувах , че сънувам топлина . Всичко около мен беше топло и светло и красиво . В ума ми имаше само топлина и любов към целия свят . Събудих се в прекрасно настроение и исках да разцелувам и обичам целия свят ! Уникално хубаво беше и моя приятелка ми каза - те затова хората плащат луди пари за наркотици !
    Втория път не беше така ... през цялото време сънувах , че чатя във Фейсбук , дори не помня с кого ...а 16 годишния ми син каза , че страдам от пристрастяване към Фейсбук щом под пълна упойка го сънувам .
    И тези две преживявания само през 4 месеца .
    Мисля , че бяха плод на моя вътрешен , душевен мир ...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.09.12 07:20#3РалицаРалицаНовакРегистрация: 17.09.11Град: -Отговори: 6от: Какво става с нас, когато сме под упойка Здравей !

    И аз си помислих нещо такова, защото едната сестра ми каза операцията ще бъде много елегантна и после като се загледах на лампата пишеше произведено в Лондон , а там живях няколко години в който също работих при дизайнери .Досетих се , че нещо свързано като наркотиците , мислих си а пълнота упойка не е ли нещо като в кома , нямам никаква представа много сериали гледам )))) . Не съм срещала досега някой да ми разказва какво е преживял под упойка , изобщо не си спомнят даже а аз помня доста подробности. )))
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.09.12 10:00#4Нора КонстантиноваНора КонстантиноваНовакРегистрация: 07.07.12Град: СофияОтговори: 5от: Какво става с нас, когато сме под упойка Здравей!

    Да ти кажа честно и аз не съм срещала досега някой да е сънувал и да има спомени ... Понеже това не са първите упойки през живота ми , преди 20 години имах поредица от операции , едната даже с интубация , сега бях много учудена че съм имала усещания и спомени . Вероятно упойките са станали по-пречистени .
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.11.12 06:37#5АнтоанетаАнтоанетаНовакРегистрация: 08.10.12Град: ДобричОтговори: 1от: Какво става с нас, когато сме под упойка и аз съм била в пълна упойка няколко пъти,но нищо не помня,заспивам и се събуждам :cry: ОтговорОтговор с цитат
  • 05.12.12 02:24#6MariaMariaНовакРегистрация: 14.09.12Град: СофияОтговори: 6от: Какво става с нас, когато сме под упойка За около 40 пълни упойки в период от 20 години никога не съм сънувала нищо...Абсолютно нищо....В повечето случаи чуваме накрая гласовете на екипа който ни буди,защото анестизиолозите не свалят пациен до стаята докато не се уверят,че си е отворил очите,че диша самостоятелно и е изкаран от състоянието на пълната упойка...За кратко време не се използва интубиране,но за операции и интервенции над 3 часа се поставя пациента на командно дишане.Нищо не се сънува,само се чуват гласовете на екипа след затварянето на раната,когато хирурга казва "приключих" и екипа започва буденето на пациента....ОтговорОтговор с цитат
  • 05.12.12 04:44#7РалицаРалицаНовакРегистрация: 17.09.11Град: -Отговори: 6от: Какво става с нас, когато сме под упойка Maria_Marvakova -

    40 операции ли имате ? Мога ли да попитам от какво ?
    Нямам представа какво правят лекарите освен от богатото ми въображение от сериалите )))

    Но това което ми се случи , беше толкова действително , че все едно беше моя живот . И когато се събудих установих , че не е моя. Дълго време разказвах за преживяното особено чувството на едно блаженство ))




    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest