Как да се опазим от магиите

• 14.11.12 06:49#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Как да се опазим от магиитеНякои ги смятат за суеверия, но има действия, които могат да ни предпазят от магии или просто лоши влияния.
    Когато режете примерно салата (или каквото и да е друго) и започнете разговор, не насочвайте острието на ножа срещу човека, на когото говорите.

Ако изпуснете нож, вилица или лъжица от масата, почукайте три пъти с дръжката по масата (без да говорите).

Не поставяйте ножовете и вилиците с острата част нагоре, защото ще си навлечете злоба.

Никога не поставяйте хляба с долната част нагоре и не позволявайте да падне на земята.

Когато подстригвате косата си, ноктите или паднал зъб, не ги изхвърляйте където ви попадне, иначе могат да се използват за направата на магия върху вас. Да ги изхвърлите през прозореца е на болест.

Не раздавайте свои снимки на всекиго, не ги оставяйте на леснодостъпно за всеки място и внимавайте, когато давате свои документи със снимка - чрез тях, върху вас може да се упражни всякакво въздействие.

Същото се отнася за специални за вас дати и особенно рожденни, любими лични вещи, имена и прякори. Бъдете особенно внимателни към дълго притежаваните часовници (дори и неработещите), тъй като между тях и собственика им се установява специфична връзка. Тя е толкова силна, че има регистрирани множество случаи, при които работещи часовници са спирали след кончината на своя собственик.

Свърши ли ви солта вкъщи - ще ви споходи бедност. Не давайте сол и захар на съседи и не искайте назаем.

Ако черна котка ви мине път, това е предупреждение. Не самата котка ви навлича неприятности, тя само ви предупреждава.

Ако намерите пари, похарчете ги бързо и имайте предвид, че “от където дошли, там отишли”.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.11.12 01:15#2MariaMariaРегистрация: 14.09.12Град: СофияОтговори: 6от: Как да се опазим от магиитеИзпитвам ужас от магии...От години тъпча все назад и нз дали нямам такава......ОтговорОтговор с цитат
  • 19.11.12 08:00#3Ели ГраменоваЕли ГраменоваРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89от: Как да се опазим от магиитеИма лесни начини да провериш ОтговорОтговор с цитат
  • 23.11.12 02:15#4MariaMariaРегистрация: 14.09.12Град: СофияОтговори: 6от: Как да се опазим от магиитеКак?????? Дали са ефективни или са измислици..??????..Някога ми каза една гледачка,че имам направена магия,но аз неисках да я разваля,че нали уж да сме добри.....Ако я беше развалила трябваше да я върне на човека който ми я е направил.....Какво да правя от 7 години живота ми е кълбо...Вечни главоболия,и чак стигнах до лекари.... :cry: :cry: :cry: ОтговорОтговор с цитат
  • 30.11.12 08:07#5Ели ГраменоваЕли ГраменоваРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89от: Как да се опазим от магиитеАми опитаи да я развалиш пак ОтговорОтговор с цитат
  • 04.12.12 08:14#6cvetelinacvetelinaРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Как да се опазим от магиитекак по точно предлагаш да я развали?ОтговорОтговор с цитат
  • 05.12.12 02:04#7MariaMariaРегистрация: 14.09.12Град: СофияОтговори: 6от: Как да се опазим от магиитеmelina88 :Ами опитаи да я развалиш пак Какво бих могла да направя наистина.Аз се ужасявам вече ,че някой лош човек ме е прокълнал...Всичко в живота ми върви наопаки. :cry: :cry: :cry: ОтговорОтговор с цитат
  • 07.12.12 09:17#8cvetelinacvetelinaРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Как да се опазим от магиитеразкажи какви по точно лоши неща са ти се случили?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest