Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКарти Таро
gl0riq :Здрасти! Ем човек аз не гледам на карти таро , нито пък на каквито и да било карти, ами на кафе. Но знам за картите таро, че келтския кръст най-познава, защото на мен така са ми гледали с него. Иначе има специални книги за това .И btw и аз съм от Варна Аз също гадая на Келтски кръст, но има и много интересни други наредби. Кафето също съм го минала
АнонименСтранен син мъж
Execute :амммм защо правиш секс със същества от астрала ? беше много привлекателно, не си бях научила урока
АнонименСтранен син мъж
Морена :Скоро време толкова извратен сън не бях чела. Не е сън, точно там е разковничето .
АнонименСънувах доста странен сън
Имали сте допирни точки в други животи.
АнонименСрещи с мъртви насън
Ден след като почина баба ми я сънувах. Беше облечена в бяло, като богородица, приличаше на ангел. Каза ми колко много ни обича, да се грижа за цветята й, помоли ме да и отворим малко очите преди да я погребем, за да ни види за последно. Тя е моят ангел-пазител.
АнонименСрещи с мъртви насън
Не, но застанах над нея, за да успее да ме види за последно.
АнонименСрещи с мъртви насън
Аз съм сигурна, че не се виждаме за последен път, тя ми е ангел-пазител. Сега ще погледна и твоята история Офф топик- Знаеш ли до колко време одобряват темите за публикуване?
АнонименСтрах ме е донякъде да призовавам богове
Виж, това,че те е страх според мен значи, че не чувстваш напълно готова. Недей действа на своя глава, понеже можеш да си изпатиш много. Не знаеш какво можеш да призовеш и най-лошото- дали ще можеш да го върнеш.