Карти Таро

• 25.07.12 05:38#1mymyРегистрация: 24.07.12Град: ВарнаОтговори: 8Карти Таро Има ли някой, който гледа? Нека да обменим опит.
    Аз имам картите от година насам, още ми е малко трудно с тълкуването, но се уча.
    Ползвам няколко наредби,ако има заинтересувани, ще споделя
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.07.12 01:10#2gl0riqgl0riqРегистрация: 12.12.10Град: -Отговори: 4от: Карти Таро Здрасти! Ем човек аз не гледам на карти таро , нито пък на каквито и да било карти, ами на кафе. Но знам за картите таро, че келтския кръст най-познава, защото на мен така са ми гледали с него. Иначе има специални книги за това .И btw и аз съм от Варна ОтговорОтговор с цитат
  • 29.07.12 12:14#3mymyРегистрация: 24.07.12Град: ВарнаОтговори: 8от: Карти Таро gl0riq :Здрасти! Ем човек аз не гледам на карти таро , нито пък на каквито и да било карти, ами на кафе. Но знам за картите таро, че келтския кръст най-познава, защото на мен така са ми гледали с него. Иначе има специални книги за това .И btw и аз съм от Варна
    Аз също гадая на Келтски кръст, но има и много интересни други наредби. Кафето също съм го минала
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.08.12 10:36#4мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Карти Таро Защо точно Таро те не са за Вас вземете нещо по елементарно.
    Не се сърдете но картите са доста сложно и никак не са толкоз елементарни колкото изглежда отстрани. Това не е Вашето ампуа точно картите Таро. Ето факта че са при Вас от доста време а какво става нищо. Трябва от вътре да ви идва и чак тогава да четете легендата за картите. След като са стояли толкоз време у Вас значе ги зарежете. Насочете се към друго което го чувствате.
    успех
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.11.12 11:39#5ChaosChaosРегистрация: 08.08.12Град: ВарнаОтговори: 47от: Карти Таро Здравейте, напълно съм съгласна с jаnoaria! Не само,че не са елементарни,но и излъчват специфична сила,енергия, която би могла да ти повлияе доста в негативна насока, освен ако не можеш "да ги контролираш".Подредбата няма абсолютно никакво значение, дори да ги изтървеш на пода пак ще излезе това което трябва(ако сте си изградили специалната връзка).Те наистина не са за всеки! Няма смисъл да се четат инструкции,подредби и значението им...това не се заучава.Или ти идва от вътре или не.Просто ако имаш дарбата да гледаш на това или е отредено да е така, сама ще започнеш да виждаш развитието на бъдещи събития само докато видиш картата или веднага ще ти идва на ум за какво става въпрос...Тези неща стават от самосебе си просто защото трябва да станат.Ако не се получава значи просто не е за теб. Не се обиждай и не унивай,просто е по добре да го знаеш и сама да си направиш избора.Ако случайно решиш да ги зарежеш можеш да ги завържеш с червена връв на кръст (като вързопче)и да ги държиш в копринена кърпа.Но имай впредвид,че направиш ли това веднъж повече не трябва да ги развързваш, макар и огромното ти желание да надникнеш в бъдещето.Това се прави с цел лошите влияния и енергия (ако има такива) да си останат там без да ти вредят и влияят.Надявам се да съм помогнала.
    Успех и със здраве!
    П.С.Ако имаш някакви въпроси пиши на лични , с радост ще ти отговоря.
    Всичко казано до тук е на базата на личен опит и изводи.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.10.13 07:56#6AramisAramisРегистрация: 12.10.13Град: СофияОтговори: 1от: Карти Таро Здравейте ,аз съм нова от днес тук и видях това за карти таро и много се интересувам от тях . Трудно ли е да се научи човек :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.10.13 03:00#7ChaosChaosРегистрация: 08.08.12Град: ВарнаОтговори: 47от: Карти Таро Здравей и добре дошла! По принцип не може да се каже, че тези неща се учат. Трабва да разбереш, че ти идва отвътре да ги правиш, че ти се отдава да се занимаваш с това и го правиш добре. А после вече идва моментът, в който просто свикваш с тях и комуникацията е лесна. Специално при Таро смятам, че да учиш коя карта какво значи или да четеш значението по време на гледане е не толкова ефикасно. Защото при всеки човек в зависимост от времето една и съща карта може да значи много и различни неща. Т.е когато видиш картата директно ти излиза образа в реалността, правиш връзката между картата и битието на човека веднага. Това разбира се става с времето и практиката. Но като за начало е важното да ти идва отвътре и да изключваш съзнанието си, което може да ти дава заблуждаващи насоки.
    Щом имаш толкова голямо желание подбери си типа карти, който най-много те привлича и пробвай. Но никога с чужди! А после можем да ти дадем и други насоки за съхранение, чистене и зареждане.
    Успех и Поздрави
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest