Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах доста странен сън

Сънувах доста странен сън

• 11.07.12 05:37#1Dark AngelDark AngelРегистрация: 11.07.12Град: Стара ЗагораОтговори: -Сънувах доста странен сънСънувах доста странен сън. Сънувах момче което не познавам никога не сме се срещали нямаме нито общи познати или нещо от този вид даже сме от различни градове. Та това момче не е вече между живите почина сравнително на скоро и след като бях разбрала за смърта му се разтвоих и бях в дупка за известно време. Сънят беше доста странен а и повечето не мога да си спомня междудругото и не съм сигурна дали бе това момче или съм си припознава но все си мисля че той както и да е та сънят беше че аз гледах телевизия и момчето бе на екрана и разговаряше с някакъв човек на руски а момчето си бе българин.СЛед това имаше някааква част с същото това момче но не мога да си спомня не знам защо.Всъщност не съм сигурна дали бе въпросното момче или с някой друг вече не помня как изглеждаше но нямам идея но почти съм сигурна че е същия. И странното е че като му гледам снимките ми изглежда адски познат незнайно защо някой ще ми обяси ли какво става.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.07.12 09:57#2edno momi4e...edno momi4e...Регистрация: 12.04.12Град: -Отговори: 54от: Сънувах доста странен сънМоже да сте се познавали от някой предишен живот, да сте били гаджета или съпруг-съпруга! Просто давам идеи и предположения!ОтговорОтговор с цитат
  • 24.07.12 09:52#3mymyРегистрация: 24.07.12Град: ВарнаОтговори: 8от: Сънувах доста странен сънИмали сте допирни точки в други животи. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest