Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПомощ! Черна Магия
Активните православни християни не ги лови никаква магия. Лошите духове, изпращани чрез врачки и баячки, ходжи и екстрасенси разни, се страхуват от поповете, монасите и от активните православни християни.
АнонименПокрай църква ми става лошо
Здравей, Нищо ново под слънцето! Злата сила иска да те откажи да посещаваш църковните богуслужения от които се получава духовна сила. В началото атаката е доста силна и неприятна. Това цели веднъж завинаги да те откажат, още в самото начало. Слабите и незнаещите поддават бързо, но това е голяма грешка. Виждал съм, знам такива хора, по късно стават нервни, страхливи, слабохарактерни - така е! Извода: Бий врага смело! А как става това ще научиш от дяда си попа, или от църковен вестник, или си намери знаещи и можещи църковни приятели! поздрави:дядоИван my email:neeoo@abv.bg
АнонименНамерих торбичка с изгорял плат - дали е магия?
Да се ходи всяка неделя на литургия пази от зли сили. Да се ходи по врачки и гледачки разни - те викат бесовете върху ти!!!
АнонименПреди две години сънувах как пра-баба ми умира
Набелязали са те за да контактуват с тебе. Искат да те обсебят! Обсебването е от съгласяването със злите сили. Явно не посещаваш неделните богуслужения в Църквата при дяда попа. Явно не ползваш църковните оръжия за защита и нападение. Явно .... Съгласяването става не само доброволно но и насила. Ако човек не е кръстен или не ходи на църква в неделя, и ако краде, блудства или е горделив, тогава става мн. лесна плячка за злите сили, просто е безпомощен пред тях. Препоръката ми: 1. да си кръстен. 2. да посещаваш редовно неделните богуслужения при дяда попа. 3. Никакви секти и прочее йоги или рейки - това подготвя пътя на злите сили за обсебване, това е неофициално съгласяване с тях. Щом ходиш на йога - значи си съгласен със Йога-беса. 4. Внимавай как живееш живота си на Земята, ще даваш отчет пред Христос-Бога!!!