- 05.05.13 11:24#1Помощ! Черна МагияСвекърва ми постоянно прави черни магии на цялото семейство. Как мага да се предпазя трайно от магиите ?ОтговорОтговор с цитат
- 06.05.13 09:26#2от: Помощ! Черна МагияАктивните православни християни не ги лови никаква магия. Лошите духове, изпращани чрез врачки и баячки, ходжи и екстрасенси разни, се страхуват от поповете, монасите и от активните православни християни.ОтговорОтговор с цитат
- 06.05.13 11:44#3от: Помощ! Черна Магиянапълно съм съгласна.ОтговорОтговор с цитат
- 11.05.13 12:29#4от: Помощ! Черна МагияМного лесно можеш да се отървеш от негативизма понеже магия нямате. В къщи вземи един лехен и го напълни с вода сложи сол вътре и с една метла помети цялата си къща всичко ще премине повярвайОтговорОтговор с цитат
- 19.06.13 10:20#5от: Помощ! Черна МагияСпоред мен ти трябва кръст за амулет,ако искаш може да го сложиш в светена вода.Сигурна ли си че магията която прави действаОтговорОтговор с цитат
- 03.11.13 04:11#6от: Помощ! Черна МагияОправихте ли се или все още търсите помощ? Аз до скоро претърпях подобен случей също от близък човек. На мен ми помогна Даниела Герасимова. Невероятна е. Много е дискретна и аз действително се оправих. От тогава такива беди не са настигали нито мен, нито семейството ми.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest