Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКакво значи да сънуваш бяла сова?
здравей, чувала съм, че сова да видиш не е на добре. незнам какво е да сънуваш сова. да не си я виладяла по телевизията без да си обърнала внимание, възможно е, не се впрягай много, най вероятно нищо не означава.
АнонименЧетиридесетия ден от смъртта
след 40 ден, душите на мъртвите си заминават,незнам и аз защо 40 дена точно;обаче бaща ми като почина (бог да го прости)на 40 ден и братовчед му почина неочаквано-много странно.да добавя, че братовчедьт на баща ми почина 40 дни точно след баща ми и двамата носеха едно и също име.
АнонименНякой сънувал ли е смърта?
Ne, no nastrahnah kato ti prochetoh istoriata.
Анонимен1, 3, 15 - вечните числа
Не е магия, датите са сьвпадение, не си внушавай, че датите са важни, защото така ще започнеш да повлияваш сьбитията, очаквайки тези дати без да искаш. Ако много се карате сега, помисли си ако заживеете заедно, ваше е решението.
АнонименСънувах свекърва ми - тя е починала
по принцип много не вярвам на сьнища, но май да переш на сън е неприятност, а свекьрвата значи, че ще е семейна неприятност. Най-вероятно нищо не е. Ето едно тьлкувание: Пералня, переш Рейтинг: Няма гласували за това тълкуване ли в съня си, ще се ядосваш за дребни семейни проблеми. Ръчна пералня означава, че трябва сам да се заемеш с решаването на домашните неуредици, а автоматична - че нещата не зависят от тебе или че ще се оправят от само себе си.