sanovnik.bg»Мрежата»Антония Р.»Моите форумни постове
Антония Р.
Антония Р.
Джедай

Моите форумни постове

Антония Р.Сън или реалност?
Докато сънуваш ли не може да разбереш сън ли е или реалност?
Антония Р.Неосъществената целувка
Мисля, че сънят е идеална картина на взаимоотношенията ти с това момче, ако щеш и самото заглавия на историята ти - неосъществена целувка. Имаш чувства към него, подозираш, че и той към теб, но нещо ви спира да сте заедно. Май ти имаш някакви притеснения спрямо чуждото мнение и предпочиташ чувствата ти да останат тайна. Сигурна ли си, че не си твърде срамежлива, тиха и потайна и именно за това момчето, което харесваш, не е разбрало за чувствата ти?
Антония Р.Сънувах географска карта
Със сигурност е свързано с изпита ти. Сънищата показват нашите чувства и страхове. А твоят показва, че изпитът те вълнува и съзнателно и подсъзнателно. Май се страхуваш, че няма да се справиш и имаш нужда от още практика и четене.
Антония Р.С брат ми сънуваме еднакви сънища
Има ли някакво драматично събитие, някаква плашещи събития около вас, когато сте били на 6 години. Какво се е променило, когато сте били на тази възраст?
Антония Р.С брат ми сънуваме еднакви сънища
Сънят го разбирам като знак, че сте се чувствали притиснати от нещо, без право на глас. Не мога да разбера обаче какво го е провокирало?
Антония Р.Дайте ми идеи за подарък
Предлагам ти да подариш на жената Gift карта, с която тя сама да избере какво да си купи. А за мъжът, може би, една игра на шах и табла.
Антония Р.Индийски хоросокоп
Харакреристиката на червения орел доста ми напомня тази на астрологичния ми знак - овен.