Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКакво е кармата
Благодаря ти за отговора maria Само не разбирам, има много хора около мен, които вършат и мислят само злo и т.н. На тях не им ли се връща кармата, защото според мен не им се връща, или поне аз не съм забелязала
АнонименКакво е кармата
Морена :С абсолютно всички хора ли които са ни близки/приятели, колеги, роднини, гаджета/ сме се срещали в предишен живот? А защо някои от тези хора имат лошо отношение към нас без да е предизвикано по някакъв начин? Всеки си има причина, да се отнася лошо спрямо някого. Някои винаги си търсят причина, каквато и да е, дори и най-малката, те винаги я намират, просто защото дадените хора или по-точно ние не им се харесваме, и те си търсят оправдание да се държат лошо с нас.
АнонименКакво е кармата
А след като ние направим нещо лошо и като ни се върне, например някой ни нарани. После на човека наранил ни, ще му въздейства ли кармата, и ще му се върне ли направеното от него, или няма, защото това от една страна не е било умишлено ?
АнонименМясто за вицове
Един човек карал дупки, но една паднала. Той слязъл да я вдигне, но паднал в нея.
АнонименКак да се предпазя от енергиен вампир
Аз също се чудя как да се предпазя от енергийните вампири. Кръстчето, което трябва да си сложим на врата, трябва ли да е някак си .. не знам .. свещено, или нещо подобно, или може да си го купим от най-близкия магазин ?
АнонименДа научим английски език в 3 урока!
Оплете ми се езика докато ги казвах
АнонименПетък 13
На мен пък петък 13ти ми е щастлив ден.
АнонименПисмо от майка до дъщеря (блондинки)
Хаха леща Блондита, какво да очакваш ..
АнонименЧетиво за жени
Първото и четвъртото ме събориха. Много се смях.