Четиво за жени

  • 27.11.10 05:18#1мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266Четиво за жениМъжете са необичайно самоуверени хора. Срещат се екземпляри, които - докато гледат мач по телевизията - смятат, че ако се концентрират достатъчно силно – могат да помогнат на любимия си отбор. Ако техният отбор има проблеми, те дават съвети на играчите направо през телевизора, а ако проблемите са по-сериозни (“Падаме с 3:0”)– са на път да вземат телефона и да се свържат директно с треньора (“Смени го тоя Топузаков, бе – не виждаш ли, че е дърво!”).

    Мъжете обичат телефоните с повече копчета. Това им помага да се чувстват важни.

    Мъжете обичат сутрин първи да прочитат вестника. Само мисълта, че той не е Най-първият, действа пагубно на психиката на Мъжа!

    Всички мъже изпадат в ужас при вида на машинка за подвиване на мигли. Ето защо много жени крият въпросните машинки под възглавницата – вместо пистолет.

    Всички мъже ненавиждат израза: “Трябва да си поговорим за нашите отношения!”.

    Статистиката сочи, че средната температура на мъжете е по-висока от тази на жените. Жени, ако през зимата вкъщи ви е студено – препоръчвам ви да взимате в леглото и мъж! Мъжете са един вид персонални “калорифери”, които леко похъркват.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.11.10 07:11#2NeliSaNeliSaНовакРегистрация: 11.10.10Град: -Отговори: 5от: Четиво за жени

    Това за калориферите..много се смях

    Забавно :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.07.11 07:46#3СилвияСилвияНовакРегистрация: 02.03.11Град: СофияОтговори: 15от: Четиво за жениОх, права си, но не са само мъжете. Аз съм същата като гледам футбол. Обожавам го този спорт и не мога без него, а да ме чуеш как гледам футбол няма мъж, който да ме надвика. Знам, че това е мъжка игра, но си го обичам. А мъжете не са особено интелигентни, но понякога мисленето много вреди. ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.12 08:28#4black.cocaineblack.cocaineНовакРегистрация: 05.03.12Град: -Отговори: 9от: Четиво за жениПървото и четвъртото ме събориха. Много се смях. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest