Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЗлатната минута - истина или лъжа?
Според мен вече всички минути са златни и можем да си пожелаваме всичко с добро сърце и намерение...
АнонименИмаме ли направена магия
А когато намериш външната си врата напръскана цялата с кръв и на прага струпани на купчина сухи листа това какво е ? Приятелски поздрав ли ?
АнонименОт няколко седмици усещам дух
Щом ти помага в лоши за теб ситуации, значи е добър дух...Защо искаш да го гониш ? ,,Те,, са около нас, но не всички ги усещат или виждат...Прочети в нета за новите енергии и същества които са тук...Няма от какво да се страхуваш щом ти се помага, а благодари.
АнонименВярваме ли на паранормалното
Привет! Аз съм Мира.Със сигурност това, което ще ви споделя ще ви се стори паранормално, но вече не е така...На 11.11.2011 дойдоха нови енергиина Земята, но още преди тази дата те започнаха да навлизат... Преди Коледа, миналата година помолих за среща с моите ангели и се получи...вечерта видях и докоснах 2 вида енергиини същности...След това явно решиха, че съм готова и се появиха и други енергиини същности с човешки вид...Виждам ги с отворени и затворени очи, явно се е активизирало 3 тото ми око.Винаги са около мен, денонощно...Размяткват някакви енергии, работят нещо по мен-енергийно, но нямам друга връзка, само гадая по това което виждам и ми показват като на малък телевизор.От снощи започнах да виждам и цветно...Показаха ми моето готово,ново енергийно тяло... Те ме разбират, но аз тях не...На сън ми показаха, че мога да създавам и творя с мисъл, да летя...Явно така ми е по лесно да възприемам... Приемайте тези неща нормално ако ви се случат и на вас, не се страхувайте...това е настоящето и бъдещето...