Sanovnik.bg»Мрежата»Geri Jordan»Моите форумни постове
Geri Jordan
Geri Jordan
Новак

Моите форумни постове

Geri JordanПриятелката ми ми изневерява насън
Ето това открих в една статия са тълкования на сънищата ,, Ако партньорът Ви Ви изневерява Възможно е интуитивно да сте се досетили, че нещо се случва между Вас и Вашият парньор, но запомнете - понеже символите в сънищата по-често имат смисъл различен от буквалния, да сънувате, че партньорът Ви Ви изневерява не означава, че той наистина го прави или че има намерение да го направи. Може би Ви се струва, че партньорът Ви не Ви подкрепя достатъчно или усещате някаква дистанция от негова страна. Чуството, че сте предадени може да е индикация, че усещате загуба или се чувствате отчуждени. Може би сте неуверени или се страхувате да не бъдете изоставени. ,,
Geri JordanСънувам едно и също, че моя приятелка е бременна от мен
Аз знам, че бремеността в сънищата се тълкува като бреме за съответния човек. Възможно е въпросната жена да има някакви проблеми действително.
Geri JordanЕдин мъж често се явява в сънищата ми
marvelous , имаш ли обяснение за този сън? Аз го сънувам по рядко, но винаг след това остават в мен едни такива въпроси. Защо го сънувам, случва ли се нещо с него / лошо, добро /, какво означава за мен този сън?
Geri JordanЕдин мъж често се явява в сънищата ми
marvelous, никога не ми е идвало на ум, че хората които сънувам по някакъв начин желаят да се свържат с мен. Аз съм се замисляла над това да се опитам да ги потърся, но нищо повече не съм предприемала. Сънувам всяка вечер, постоянно, не си спомням да съм имала нощ бе сънища. Сънувам хора: познати и непознати дори. Най- често сънувам една бивша приятелка. С нея отдавна сме прекъснали всякакви връзки, но продължавам да я сънувам. От сънищата ми за нея имам едно такова предчувствие, че животът и не е особено добър, но така и не направих нищо повече. Относно мъжът, който сънувам не знам как да си обясня, че го сънувам интимно. С него сме били просто добри познати и свързани с общи служебни интереси. Възможно е както казваш ти да се свързват с нас подсъзнателно за да ни съобщят нещо. Мисля, че няма лошо в това след толкова време да се чуем и да разберем какво се случва, както всъщност препоръчват janoaria и radinaL Аз обаче не съм сигурна до колко бих имала смелостта го направя.
Geri JordanЕдин мъж често се явява в сънищата ми
marvelous, така е, но винаги остава да ни гризе любопитство, защо точно него. Обикновенно сънищата се свързват с тълкуване на нещо или за самите нас или за сънувания човек. Не знам как е при теб, но аз сънувам ли познат/а на сутринта винаги си задавам въпросите:Как е? Какво ли се случва с него/я? Относно приятелката ми, видахме се съвсем случайно в родния ни град това се случи малко преди да родя. Тя определено беше изненадана да ме види в това положение, а аз се изненадах от вида и повехнал, застаряващ. Но ето, че продължавам да я сънувам, навярно имаме недоизказани неща, раздялата ни беше драматична. Аз също съм сънувала непознат мъж, който след това срещнах реално, чувството не може да се опише. Разбирам колебанието ти да му се обадиш, но ако това продължи поне може да се информираш за него със съобщение. Аз за себе си стигнах до този извод, ако сънят ми се повтори ще му пиша, ей така чисто приятелски
Geri JordanЕдин мъж често се явява в сънищата ми
Привет marvelous Аз също никога не съм писала за сънищата си във форуми. Сетих се за този, защото понякога съм търсила тълкуване на съня си тук. Но след поредния такъв сън, реших да попитам и много ми е приятно, че се получи такава дискусия. За моята приятелка, сънувам я отдавна, дори преди да я срещна пак я сънувах периодично. Знаеш ли marvelous какво си мисля, дали тези сънища свързани с мъже не са някакъв знак, че нещо ни липсва в реалната връзка? Разбира се, че ще ти разкажа, когато се реша да се позаинтересувам какво се случва с мъжа когото сънувам. Нямам представа това кога ще се случи, обикновено действам спонтанно. А и в момента се намирам в чужбина, може би когато се прибера в БГ да го направя.