Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Приятелката ми ми изневерява насън

Приятелката ми ми изневерява насън

• 25.02.12 01:46#1БисерБисерРегистрация: 25.02.12Град: ВрацаОтговори: -Приятелката ми ми изневерява насънЗдравейте,

сънувах на няколко пъти, че приятелката ми ми изневерява пред мен. Какво ще означава това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.02.12 02:49#2Geri JordanGeri JordanРегистрация: 19.02.12Град: -Отговори: 7от: Приятелката ми ми изневерява насънЕто това открих в една статия са тълкования на сънищата

,, Ако партньорът Ви Ви изневерява
    Възможно е интуитивно да сте се досетили, че нещо се случва между Вас и Вашият парньор, но запомнете - понеже символите в сънищата по-често имат смисъл различен от буквалния, да сънувате, че партньорът Ви Ви изневерява не означава, че той наистина го прави или че има намерение да го направи. Може би Ви се струва, че партньорът Ви не Ви подкрепя достатъчно или усещате някаква дистанция от негова страна. Чуството, че сте предадени може да е индикация, че усещате загуба или се чувствате отчуждени. Може би сте неуверени или се страхувате да не бъдете изоставени. ,,
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.02.12 10:27#3КристинаКристинаРегистрация: 20.01.11Град: -Отговори: 4от: Приятелката ми ми изневерява насънНа подсъзнателно ниво е. Страх те е да не я загубиш и затова сънуваш такива сънища. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest